HandBrake için yazı

Başlatan maydin95, 11 Ağustos 2010 - 15:22:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maydin95

http://egitim.pclabs.com.tr/454/handbrake-ile-videolarinizi-mp4e-donusturun/

Arkadaşlar burada video dönüştürme yazılımı olan Handbrake'İn kısa bir tanıtımı var ama Sudo için bir yazı isteyebilir miyim? Çok ayrıntılı bir program ama her şeyi dönüştürebiliyor.
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

maydin95

Tamam ben ekledim. Unutmuşum isteğin nereden yapılacağını isterseniz silin başlığı.
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

sem

Başlığı gören arkadaşlar da belki istek doğrultusunda oraya yönlenir.. Başlığı SUDO ile alakalı olarak değiştirip kilitlersen daha yararlı olabilir...

Not: Kilitleme işini diğer arkadaşlar yapacak sanırım...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

maydin95

Bence başlık iyi. Arayanlar böyle arar. Buradan yönlendirmiş oluruz. Kİlitlenebilir. Ya da SUDO'da çıktıktan sonra veya bir yazı hazırlandıktan sonra kilitlenebilir.