panelden yanlışlıkla wireless simgesini sildim

Başlatan ytuemre, 16 Temmuz 2010 - 23:45:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ytuemre

arkadaşlar ubuntunun son sürümünü yükledim..panelden yanlışlıkla wireless simgesini sildim..kablosuz internete nasıl bağlanacam şimdi?o simge panele tekrar nasıl geri getirebilirim?

ytuemre

arkadaşlar ubuntu nun son sğrğmğnü kullanıyorum yanlışlıkla panelden wireless simgesini sildim o simgeyi nasıl tekrar oraya getirebilirim..(panele ekle ile olmuyor).ya da wireless ile nasıl internete bağlanacağım

ironic

micro

ben de de aynı şey oldu ama ben silmedim sanırım güncellemeden sonra gitti wireless panele ekle seçeneklerinde de öle bişey yok yani şu anda ubuntudan internete giremiyorum yardım lütfen...

Geany

micro

bildirim alanı ekleyi tıklayınca panelde çizgi çizgi bişeyler oluşuyo ama bildirim simgeleri yok çöp kutusu ekle deyince oluyo ama bildirim alanı ekleyince değişen birşey yok işin daha da beteri kablolu da bağlanamıyorum bugün farkettim

Sherlock Holmes

Alıntı yapılan: micro - 28 Temmuz 2010 - 15:17:55
bildirim alanı ekleyi tıklayınca panelde çizgi çizgi bişeyler oluşuyo ama bildirim simgeleri yok çöp kutusu ekle deyince oluyo ama bildirim alanı ekleyince değişen bir şey yok

Oturumu kapatıp, tekrar giriş yaparmısınız lütfen. 
:)

micro

önce oturumu kapatıp tekrar açtım,sonra laptopun kapağını kapatıp açtım,o da olmayınca pili çıkardım fişi çektim takrar açtım gene yok gene yok ;) yalnız hiç bi ayarla oynamadım bilgisayarı açtım baktım güncelleme olayına giriyo bitince de kapattım tekrar açtığımda oldu olay ama onunla ilgisi yoktur diye düşünüyorum

bytan

Aldığın güncellemelerin bir tanesi de sorunu çözmüş olabilir.

Çözüme ulaştığı için kapatıyorum.

Meğer güncellemelerden sonra sorun başlamış. :) @micro'nun özelden iletmesiyle konuyu tekrar açtım.

Benim için sıfırlanmasının sakıncası yok dersen, panelle ilgili ya da doğrudan kullanıcıyla ilgili gizli klasörleri temizleyerek duruma bakabilirsin:

rm -rf .gnome .gnome2 .gconf .gconfd .local

Yalnız bu klasörleri önce bir yedeklerini alırsan, olası geri dönüşünde zorluk çekmezsin.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

micro

ilk fırsatta deneyip sonucu aktaracağım.Cevap için teşekkür ederim.

micro

hiçbir tepki vermiyor bu komuta anlamadım olayı

Geany

Bu komutla bahsi geçen dizinleri silmiş oluyorsun. Komutu girdikten sonra restart atarsan dizinler default ayarlar ile tekrar oluşturulur.

micro

ha ok ben de terminalde bi çeşit artistlikler bekliyordum o yüzden şaşırdım ;) ayrıca bişey olmadı diye yedeği de sildim hayırlısı bakalım ;)

bytan

Yeniden başlattıktan sonra halen aynı şekilde ise, çözüm önerisi işlememiş demektir. :)
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

micro

ayarlar eski haline döndü ama sorun çözülmedi,format kaçınılmaz oldu cevaplar için teşekkür ederim.

sem

@micro özellikle wireless var mı bilmiyorum fakat wireless panele sağ  tık ile açtığınız kısımda Türkçesini tam olarak bilemeyeceğim sistemim ingilizce.... İngilizcesini söyleyeyim size : "indicator applet session" olarak geçiyor ve işareti yuvarlak içersinde  i harfi var... Bunu eklerseniz wireless simgesi de gelecektir... Bildiri alanı dediğinizde değil de bunu eklerseniz gelecektir simgeniz...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

micro

cevap için teşekkü ederim bilgisayar göçtü benim açabilirsem deneyeceğim :)

sem

".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

eribol