[Çözüldü] Gnome Desktop - Shutdown, logoff, restart ikonu

Başlatan dwain, 22 Temmuz 2010 - 21:40:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dwain

Merhaba arkadaşlar,

Yanlışlıkla sağ üst köşede bulunan shutdown, logoff, restart gibi listeyi içinde barındıran tuşu remove from panel yaptım. Tekrar nasıl geri getirebilirim? Add to panel in içinde shutdown vs seçenekler var ama onları tek tek eklemek istemiyorum. Bildiğiniz standart kapama tuşu ikonuna sahip liste şeklindeki menuyu istiyorum.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
Kaan Aslan
Mac OSX

BELLEROPHONTES

Pane'e sağ tıkla ekle şeçeneği var. orada mevcut.
Yeniden sevdalandım bir yazılıma, bağlandım doyasıya... :D :D :D

sem

"Add to pane"l içersindeki "indicator applet session" uygulamasını eklemeniz gerekiyor, "shut down" yazan sadece bilgisayarı kapatır, istediğiniz menüler onun içersinde yok...

//"add to"  olarak örnek verdiğiniz için sisteminiz ingilizce diye düşündüm o nedenle İngilizcelerini yazdım...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

dwain

Alıntı yapılan: sem0900 - 22 Temmuz 2010 - 22:17:20
"Add to pane"l içersindeki "indicator applet session" uygulamasını eklemeniz gerekiyor, "shut down" yazan sadece bilgisayarı kapatır, istediğiniz menüler onun içersinde yok...

//"add to"  olarak örnek verdiğiniz için sisteminiz ingilizce diye düşündüm o nedenle İngilizcelerini yazdım...

Tamamdır halloldu teşekkürler. Indicator Applet Session olabileceğini düşünmemiştim :)
Kaan Aslan
Mac OSX

sem

İlk mesajı değiştirerek [Çözüldü]  ibaresini eklersiniz, yetkili arkadaşlar sorun çözüldüğü için konuyu kilitleyebilirler yani daha rahat görürler... İyi geceler...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?