limewire yüklesem bir şey olurmu?

Başlatan crony35, 15 Temmuz 2010 - 02:28:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

crony35

eskıden wındows kullanırken lımewıre benım ıcın  her zaman sorun cıkaran bılgısayarımı kasan ve vırus yuvası halıne getıren bır programdı
yukleyıp kullanan arkadaslara seslenıyorum. memnunmusunuz tavsıye edermısınız
ayrıca  vırus programı dahı yuklemedıgım makınama oradan ındırdıgım dosyalar zarar verır mı?

serkanburda

Kesinlikle tavsiye ederim :) Ne virüs ne de başka bir sıkıntısı var, gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Benim sisteme ilk yüklediğim programlar arasında yer alır Limewire ;)

omergex

yükle tabi ya, hatta sırf virüs derdi olmadığı için yükle
toshiba satellite a300 2d4
ati mobility readon hd 3400

MURATSPLAT

2-3 yıldır limewireyi linuxda kullanıyorum.  Hiç bir sorun çıkmadı. Hatta bana sorarsan linux en büyük lüksü bu tarz programları istediğin gibi kullanabilmendir. Hiçbir zaman sorun olmuyor.
Donanım:
GA-MA790XT-UD4P Anakart
AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor
2048*2 DDR3(1333MHZ) + 2048*2 DDR3(1600MHZ) = 8 GB  Asus Nvidia GeForce GT-430 1GB DDR3 128bit Samsung HD502HJ 500 GB + Samsung HD322HJ 320 GB + Western Box USB 640 GB =1.4 TB ATI Technologies Inc SBx00 Azalia (Intel HDA) SkyStar HD 2 Digital Uydu Kartı Logitech MK250

Al Arabi

Limewire aynısı var istersen onuda tercih edebilirsin.

Yükleme merkezinden "frostwire" aratırsan rahatça kurulur. Yazma ihtiyacı hissediyorum; limewire veya benim önerdiğim Frostwire dahil bütün paylaşım programlarında virüs vardır. 

Linux kullanıcılarının endişe edecek birşeyi yok. Fakat indirmiş olduğunuz dataları götürüp bir win sisteminde kullanmaya kalkıştığınızda sorun yaşama ihtimalini göz önüne almanız gerekir.