[Çözüldü] Pencere üstündeki çubuklar ve paneller kayboldu

Başlatan seckin, 20 Temmuz 2010 - 16:50:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seckin

Merhaba arkadaşlar ubuntu netbook Edition kullanıyorum ve compiz diye bişey yükledim ve bilgisayarı yeniden açtıktan sonra paneller ve pencere üstündeki çubuk kayboldu ne yaptıysamda düzelmedi

Bu kodu filan denedim ama sonuç sıfır metacity --replace 

Olan değişiklikleri söleyeyim hemen ilk kapatıpaçtığımda paneller vardı sonraki kapatıp açtığımda o gitti şuan sistem felç olmuş durumda paneller yok pc yi nasıl kapatacam ? ilk başta pencere üstündeki dosya dan giriş çıkış yapıyodum mozillaya şimdi o çalışmıyor :(  Pc ye format atsam vaktim yok acil yardım lütfen

bytan

Deneme imkanın oluyor mu?

gnome-panel

Yeniden başlatmana gerek yok. En kötü yeni kullanıcı açarsın veya var olan kullanıcının ayarlarını sıfırlarsın. Tabii sistemden ziyade kullanıcıyı bağlayan işlemler yaptıysan bu dediklerim geçerli.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

seckin

cevabınız için teşekkür ederim. Sorunu çözdüm. Sanırım ben kayığa binmede kürekleri çekmeye başlamışım :D Sorun Compiz fusion iconu kurunca halledilmiş oldu. (Acemilik işte  :D)

bytan

Sorun çözmenin keyfini yaşadıysan acemiliğini kısa sürede atlatırsın. :)

Etiketleyerek kapatalım.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST