[Çözüldü] Orijinal simgeler çalışmıyor

Başlatan karizmaxi, 09 Temmuz 2010 - 16:14:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karizmaxi

dün gnome art sitesinden birkaç tane denetim teması (Window Borders) indirip  kurdum fakat ubuntu'nun orjinalinde gelen simge temalarım bozuldu ancak sonradan yüklediğim mac simgeleri sapasağlam duruyor.simgeleri yeniden yüklemeye çalıştım ama daha güncel sürümü kurulu uyarısı aldım
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

stratovarius

Temayı seçtiğin kısımda özelleştire tıklayıp simgeler kısmına baktın mı ? oradan seçmeye çalıştın mı?

karizmaxi

orda temaların ismi var ama görseli yok beyaz zemin üstüne kırmızı çarpı simgesi var ve onlardan birini seçtiğimde simgelerin büyük çoğunluğu beyaz zemin üstüne kırmızı çarpı simgesi halini alıyor ve gösterge uygulamacığı hata veriyor yeniden başlatılsınmı diyor

not: görüntü almayı denedim beceremedim görüntüde koycaktım yoksa

barış

Şimdi yeni tema seçiliyken mi bozulduğundan şikayetçisiniz yoksa eski temaya geçtiğinizde de mi bozukluk oluyor?

cd ~
rm -rf .gnome* .gconf*
bir dene

karizmaxi

Alıntı Yap
Şimdi yeni tema seçiliyken mi bozulduğundan şikayetçisiniz yoksa eski temaya geçtiğinizde de mi bozukluk oluyor?

Kod: [Seç]
cd ~
rm -rf .gnome* .gconf*
bir dene
Alıntı Yap

maalesef işe yaramadı sorunuzun cevabı olarakta şunu diyorum temaları yükledim yüklediğimi uyguladım uyguladıktan sonra benim simgeler gitti

barış

benim dediğimi yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlattınız mı?

karizmaxi

başlatmadım indirilen bi programım var onu indirdikten sonra başlatıp sonucu paylaşırım

heartsmagic

rm -rf ~/.themes olarak dene. Bilgisayarı yeniden başlatmaya gerek yok, oturumu kapatıp açsan yeter.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

karizmaxi

Alıntı YapKod: [Seç]
rm -rf ~/.themes
olarak dene. Bilgisayarı yeniden başlatmaya gerek yok, oturumu kapatıp açsan yeter.

teşekkürler bu kod işime yaradı  :D