ftp de büyük dosya sorunu

Başlatan reddecks, 25 Haziran 2010 - 15:26:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

reddecks

merhaba vsftpd kurdum proğramlarımı  resimlerimi paylaşabiliyorum ama büyük dosyaları atamıyorum.

mesela 1 gblık iso yada rar dosyasını atamıyorum ftpye. atmam için ne yapmam gerekiyor ?

windows tembelliği linux araştırmayı öğretir ....

heartsmagic

Sanırım vsftpd'de böyle bir ayar yokmuş. Farklı yerlerde aranmalı sorun deniyor. Mesela eğer varsa /etc/security/limits.conf dosyasında.
Alıntı Yapftpsecure hard fsize KB_cinsinden_boyut
gibi bir satır olabilir, başında yorum olabilir, hiç olmayabilir. Eğer hiç yoksa elle ekleyip denersin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

reddecks

peki  ProFTPD Server ile halledebilirmiyim sorunumu onda böyle bir sorun varmı.

ProFTPD Server ı kurdum ama konfigurasyonunu yapamadım. bu yuzden vsftpd de çalışmıyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Haziran 2010 - 14:19:24

Alıntı yapılan: heartsmagic - 25 Haziran 2010 - 17:37:51
Sanırım vsftpd'de böyle bir ayar yokmuş. Farklı yerlerde aranmalı sorun deniyor. Mesela eğer varsa /etc/security/limits.conf dosyasında.
Alıntı Yapftpsecure hard fsize KB_cinsinden_boyut
gibi bir satır olabilir, başında yorum olabilir, hiç olmayabilir. Eğer hiç yoksa elle ekleyip denersin.

bu işe yaramadı. sanırım daha profesyonel bir ftp server kurmam gerekiyor ama nasıl ?
windows tembelliği linux araştırmayı öğretir ....

heartsmagic

Benim bakındığım bağlantılarda bu sorunun ftp sunucusu ile ilgili olmadığıydı. Kısacası kısıtlama vsftpd'de zaten böyle bir ayar mevcut değil. Senin büyük dosyaları yükleyememe sebebin sistem genelini ilgilendiren bir durum olabilir. Başka sunucular denemeden önce bu yönde bir araştırma yapmalısın. Yeni açtığın başlıkta Proftpd'yi sormuşsun. Onu açtığın başlıkta konuşalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.