[Çözüldü]Kurulumda mı sıkıntı var?

Başlatan sem, 24 Haziran 2010 - 00:21:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sem

Synaptic'ten konqueror kurdum nereye yüklediğini bulamadım. Tekradan kaldırdım yüklediğim programları. Daha sonra sudo apt-get install konqueror dedim. Yüklendi fakat yine bulamadım nereye yüklediğini. locate konqueror dedim;

Alıntı Yap/usr/share/icons/oxygen/128x128/apps/konqueror.png
/usr/share/icons/oxygen/16x16/apps/konqueror.png
/usr/share/icons/oxygen/22x22/apps/konqueror.png
/usr/share/icons/oxygen/32x32/apps/konqueror.png
/usr/share/icons/oxygen/48x48/apps/konqueror.png
/usr/share/icons/oxygen/64x64/apps/konqueror.png
/usr/share/kde4/apps/konqueror
/usr/share/kde4/apps/khotkeys/konqueror_gestures_kde321.khotkeys
/usr/share/kde4/apps/konqueror/dirtree
/usr/share/kde4/apps/konqueror/dirtree/remote
/usr/share/kde4/apps/konqueror/dirtree/remote/smb-network.desktop

dedi. Diğer tarayıcılar gibi olur gibi belki dedim, terminale doğrudan konqueror dedim oldu yani çalıştı fakat, çok yavaş. Benimle yani kurulum ile ilgili bir sıkıntı mıdır? Gnome kullanıyorum onunla alakalı bir durum olabilir mi? Bir yerde KDE için olduğunu okumuştum. Gnome konusunu o yüzden dile getirdim...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

garafatma

Denemek için kurdum bende de herhangi bir menüye yerleşmedi ama yavaş değil, gayet düzgün çalışıyor. Ne açıdan yavaş? sayfaların açılma hızımı yoksa tarayıcının açılma hızımı?
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

sem

Tarama hızı yavaş. Siz de Gnome kullanıyorsanız?, siz de hızlı ise sanırım sorun ben de, geçici bir şey de olabilir. Hiçbir menüye yerleşmemesi de sizde de olmuş. O da kafama takılması gereken bir şey değil demek ki.
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Burası dünya?

garafatma

Menuye yerleşmesi için şöyle yaptım, menuye sağ tıklayıp orada internet altında konqueror'un tikini kaldırıp tekrar koydum menüye geldi. Tarama hızı konusunda değişik birkaç faktör olabilir aramızda.

sem

Aynen dediğiniz gibi yapınca geldi internet sekmesinin altına, teşekkür ederim. Dediğiniz gibi hız konusunda da birkaç değişik faktör olabilir. Peki Gnome mu kullanıyorsunuz?
Burası dünya?

garafatma

sem

Teşekkür ederim. Geçici bir durummuş sanırım, hız konusunda da sıkıntı yaşamıyorum şu anda. Menü sorunu da "tamam" olduğuna göre sorunum çözüldü diyebilirim. Tekrar teşekkürler...
Burası dünya?

garafatma