evolution mail programı kendi kendine kapanıyor.

Başlatan yekowele, 24 Haziran 2010 - 11:42:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yekowele

evolution mail programı mail gönder/al denildiğinde, mail okurken veya bazende kendi kendine kapanıyor?? :'(  nedendir? ne yapmalıyım? 10.04 kullanıyorum..

bytan

Programı uçbirimden çalıştır. Kapandığı andaki hata iletilerini buraya aktar.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

vasily

Aslında benim de eposta istemcileriyle ilgili bi sorunum var. Benim istediğim şey, ubuntu açıldığında eposta istemcisi kendiliğinden çalışsın ama arkaplanda kalsın. Görevçubuğunda yer kaplamasın. Notification area dan görebileyim kaç mail olduğunu. Bunu bi türlü yapamadım. Bilgisi olan varmı acaba

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: vasily - 24 Haziran 2010 - 19:02:32
Aslında benim de eposta istemcileriyle ilgili bi sorunum var. Benim istediğim şey, ubuntu açıldığında eposta istemcisi kendiliğinden çalışsın ama arkaplanda kalsın. Görevçubuğunda yer kaplamasın. Notification area dan görebileyim kaç mail olduğunu. Bunu bi türlü yapamadım. Bilgisi olan varmı acaba
E-posta istemcisi olarak bilmiyorum ama notifier tarzında programcıklar var.

ufuk_k

Alıntı yapılan: vasily - 24 Haziran 2010 - 19:02:32

Aradığın şey burada olabilir:

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=20178.0
"Waiting for an ideal, a low deal, a no deal.
Play your stereotype,  oh yeah..."

teksalih