[Çözüldü] Elementary Temasıyla Gnome panelinin ortasında çıkan çizgi

Başlatan empax, 25 Haziran 2010 - 03:56:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

empax

Elemetary temasını seçtiğimde panelde bir çizgi çıkıyor.
Resim:
[IMG]http://i48.tinypic.com/2ef7zaw.png[/img]

Panele arkaplan resmi ekleyince çizgi kayboluyor ama tam manasıyla değil.
Resim:
[IMG]http://i48.tinypic.com/etva1i.png[/img]

Bunun bir çözümü var mıdır ?
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

hitokiri

belki izleyciyi kaldırınca düzelir
veya paneli yenileyince düzelme oluyormu ?
Alıntı Yapgnome-panel --replace

empax

Yeniledim ama düzelmedi @hotkori.
İzleyici nasıl kaldırılır ? :)
بسم الله الرحمن الرحيم

eribol

Ben paneli 40 benekli kullanıyorum ve bende de durum aynı. Sanırım elementary de paneli genişletiyor. Bu da çift katmanlı panel gibi birşey oluyor. Fakat nasıl küçültmeden yapılır bir fikrim yok.

kuleyni

Paneller için kullanılan arklaplan resmini bulup silmeniz veya gimp ile düzenleyip panelinizin benek sayısına eşitlenemiz lazım.

empax

Alıntı yapılan: eribol - 25 Haziran 2010 - 14:47:56
Ben paneli 40 benekli kullanıyorum ve bende de durum aynı. Sanırım elementary de paneli genişletiyor. Bu da çift katmanlı panel gibi * bir şey oluyor. Fakat nasıl küçültmeden yapılır bir fikrim yok.

Evet paneli orjinal boyutuna ayarlayınca çizgi kayboluyor ama o zman kullanmak güçleşiyor en azından benim için.

Alıntı yapılan: kuleyni - 25 Haziran 2010 - 14:49:59
Paneller için kullanılan arklaplan resmini bulup silmeniz veya gimp ile düzenleyip panelinizin benek sayısına eşitlenemiz lazım.

Denemeye değer, bir bakayım bulabilecek miyim panel resmini. :-\

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 25 Haziran 2010 - 17:08:23

Fikir için teşekkürler @kuleyni hallettim. :)

"/usr/share/themes/elementary/gtk-2.0/Panel" konumundaki panel.png resmininin yüksekliğini Gimp ile 2 katına çıkardım. Panel özelliklerinden de arkaplana aynı resmi gösterdim.

İsteyen olabilir diye ekte resmi de verelim. :) Linux'un bu özelliğini çok seviyorum, istediğin gibi müdahale et. :))
بسم الله الرحمن الرحيم