Netbook Acer emachines M350 ve Ubuntu 10.10

Başlatan sensenku, 03 Kasım 2010 - 15:57:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sensenku

arkadaslar benim acer emachines netbookum var ben ona ubuntu 10.10 kurmak istiyorum. ubuntuyu kurduktan sonra VGA ve Wireless driverleri yazilacakmi?  :    Integrated Intel® Graphics Media Accelerator 3150 ve WLan Atheros ar5b95 . bunlari internet olmadan nereden  .deb olarak nasil indire bilirim? turkce sembol kullana bilmedigim icin ozur dilerim cepden baglaniyorum..

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Kasım 2010 - 16:03:55

Nolur yardımcı olunç plizzzz

sema

@sensenku, aynı konuyu tekrar açmana gerek yok. Zamanı olanlar muhakkak cevap verirler. Ayrıca konu açmadan evvel forumda arama yap ve mümkünse lütfen Türkçe yaz yazacaklarını.. Plizzzz..

Ubuntu'nu kurduktan sonra muhtemelen sürücülerle birlikte kurulur, sıkıntı yapma. Kurulmayanlar da olursa zaten uyarı veriyor, şu sürücüler var kurun diye. Hem denemeden bilemeyiz. Forumda internet olmadan program kurulumu diye arama yaparsan diğer isteğini de bulursun..
susema

x x x x

wifi si olan bir yere git 10.10  yüklerken ztn  wifi  soruo  buluyosn  bağlıosn makineye driver ları çeker netten tertemizz :))

makineni tanıo ztn  ne varsa indirio driverları

sensenku

o konuyu da ben açtım ama 4 saattir bir cevap yokç onun için buraya yazdım,ama ben ubuntudaki cube-yi ve diger 3dli effektleri de istiyorum hem de bana üireless muhakkak gerek,depodan program indirmek için

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Kasım 2010 - 16:33:14

yani bana intel vga gerek  :-[ o olucak mı?

bytan

Alıntı yapılan: x x x x - 03 Kasım 2010 - 16:26:34
wifi si olan bir yere git 10.10  yüklerken ztn  wifi  soruo  buluyosn  bağlıosn makineye driver ları çeker netten tertemizz :))

makineni tanıo ztn  ne varsa indirio driverları

@x x x x,

"tanıo, ztn, indirio, soruo, bağlıosn, buluyosn" gibi karalamalarını kelime olarak yazarsan memnun oluruz.

@sensenku,

4 saat bence sabırla beklenebilecek bir süre. Bu iletinin 4 gün sonra yazıldığını düşünürsek hele. :) Sen sistemini kurduktan sonra sana gerekli olan sürücülerin bir kısmı zaten sisteminde bulunacaktır. Eksik olanları fark ettiğinde üzerine gidip çözmeye çalışırız. Ya kurmazsa diyerek tüm olasılıkları içeren karalamalar yapmak biraz zor. :)

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST