[Çözüldü] Yüksek boyutlu güncelleme isteği

Başlatan Wolkanşah, 04 Haziran 2010 - 01:42:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wolkanşah

wicd kurdum. network-manager kaldırdım. 43.571352MB toplam boyutunda güncelleme isteği var. (bu yanılmıyorsam 43GB eder) bunda bir yanlışlık varmı. okeylemelimiyim? yoksa iptal edeyimmi? libsnmp-base (boyut: 1.000000MB) libsnmp15 (boyut: 1.000000MB) linux-headers-2.6.32-22 (boyut: 9.000000MB) linux-headers-2.32-22-generic(boyut: 710KB)) linux-image-2.6.32-22-generic (boyut: 29.000000MB) linux-libc-dev (boyut: 753KB) verilen yüksek akamlar acaba gerçekten megabeytmi yoksa yazım hatası varda beyt veya kilobeytmi olması lazım yükle diyecem bir anda 43 gb veri yüklemesin mantığım almadı gerçi ama... ne yapayım?...
Ne insanlar gördüm üstünde elbisesi yoktu... Ne elbiseler gördüm içinde insan yoktu... değerli hizmet ve paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim. ubuntu-tr forumda benim için bir yararlı okul oldu...  paylaşım ve başarılarınızın devamını dilerim. saygılarımla. :)

Sherlock Holmes

Wolkanşah

burda her halde çeviri hatası veya yazım hatası var bence yüklemeyince pc restart yaptı kendi ama pc açılmadı. tekrar restart yaptım elle kablodan sinyal verdim (anakart 24 pin kablo üzerinden) aklımda kalmadı ama tek satır bir uyarı mesajı kernel panik diye geçiyor içinde. ekran siyah ve kernel panikden bahseden bir hata mesajı gözüküyordu. tekrar 2-3 sefer restart yaptım. pc normal açılıp ağa bağlandı güncellemeleri denemeye karar verdim ilk paket süresini 6 dakika süreceğini gösterdi. gerçektende kısa sürdü. demek korktuğum gibi büyük dosya değilmiş. yüklemeyi tamamladı yeniden başlatmamı istiyor. önemli güncellemeymiş, pc kararsızlığa düşmüş. onayımla acil gerekli ilave dosyaları yükledi. bakalım stabil çalışacakmı... şimdi restart yapacağım. aksilik olursa buraya yazarım. şimdi tamaladım ve sorun çözüldü. yüksek rakam olarak güncelleme üstünde gözükmesi bir yazım hatası.önemli ama normal bir güncelleme olduğunu anladım. korkulacak birşey yok. aynı durumla karşılaşanlar güncellemeyi yapmalarını tavsiye ediyorum. aksi takdirde pc kararsızlığa düşüyor. şimdi bir sorun yok.
Ne insanlar gördüm üstünde elbisesi yoktu... Ne elbiseler gördüm içinde insan yoktu... değerli hizmet ve paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ederim. ubuntu-tr forumda benim için bir yararlı okul oldu...  paylaşım ve başarılarınızın devamını dilerim. saygılarımla. :)

Sherlock Holmes

Sorun deve görünümlü bir pire imiş, benzetme yerinde ise.  :D
Rutin güncelleme ile sisteminizin düzelmesine sevindim.  ;)