Ses Sorunu 8.04 Flash/MP3

Başlatan fatihkocatrk, 09 Haziran 2010 - 15:51:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatihkocatrk

Merhaba Arkadaşlar;

Kendi bilgisayarımda hiçbir sorun yok, 10.04'ü de kullanabiliyorum. Yalnız arkadaşıma 8.04 kurduk ATI Radeon 1650 series ekran kartı var bir türlü tanıtamadık diye, ancak şimdi bambaşka bir problemi farketti arkadaşım, şöyle oluyor ki, şimdi diyelim ki bilgisayarı açtık, flash izlenebilen/dinlenebilen bir internet sitesine girdik, ses geliyor tamam, ancak sonrasında MP3 açmak istediğinde player çalmıyor MP3'leri ta ki bilgisayarı yeniden başlatana kadar, aynı şekilde tam tersi olduğunda da aynısı oluyor yani MP3 çaldıysa bilgisayarı açtıktan sonra, Flashlardan ses gelmiyor. Bu konu ve çözümüyle ilgili birazcık aradım, taradım ama yeterli arayamamış olabilirim yardım ederseniz sevinirim.

localhost

Güncellemeleri tamamen yaptinizmi? Kullandiginiz sürümde eski bir sürüm. Bu yüzden varsa bir bug filan cözülme olasiligi cok azdir. Bu yüzden yeni sürümü kurup kullanmasini tavsiye edebilirim.
Linux LPIC1 - MCSA

fatihkocatrk

Ama 8.04 Şubat 2011'e kadar desteklenmiyor mu yahu?

localhost

O tarihe kadar desteklendigini bilmiyordum. 8.04 üzerinden 3 sürüm gecmis. Buna 10.04 sayarsak 4 sürüm oluyor. Sorunu internette arastirdim pek bir sonuc bulamadim. Benim tavsiyem hala gecerli :)
Linux LPIC1 - MCSA

ufuk_k

sudo apt-get install libflashsupport komutuyla pakedi yükleyip, sistemi yeniden başlatıp bi de böyle deneyin.
"Waiting for an ideal, a low deal, a no deal.
Play your stereotype,  oh yeah..."

ironic

Destek süresi biraz daha uzun. Nisan 2011. Bu sorun forumda daha önce tartışılmıştı . Şu an ilk bakmada bulamadım.

heartsmagic

Mp3+Flash meselesi bende de mevcuttu ve çözememiştim. Ancak bu olduğunda:

sudo pkill pulseaudio ile ses geri getirilebilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.