[Çözüldü] Siteye Girişte Parola Sormuyor!

Başlatan Bambal, 03 Haziran 2010 - 12:09:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bambal

MS İnternet explorer dayken www.bbsk.tsm.gov.tr/ adresine girince bi ek  sayfa daha açılıyordu ve paralo soruyordu. ubuntu ya gectikten sonra firefoxda acılmıyor. nedendir nasıl giderebilirim.

not: google dan paralo sorma ekranını da buluyorum ama bu sefer acılan sayfada bul diye bi buton cıkıyor tanı girmek için. ona tıklayınca yıne ek bi sayfa acılıyor du oda acılmıyor.
yardım lutfen
!EÇB!

badhero

Başlığı değiştirmezseniz size yardımcı olamazlar. Sorunu bilen birisi "ACİL YARDIM LÜTFEN" yazısını görünce neye ihtiyacınız olduğunu nereden bilebilir?

stratovarius

Bende denedim açılmıyor genelde bu tarz siteler explorera özel oluyor. Wine üzerinden ie kurulumu sitede vardır, aratıp ie kurarak sorunu çözebilirsin diye tahmin ediyorum.

ie kurulumu;

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=4108.75

ironic

asp ile yapıldığına göre ms teknolojileri kullanılmış diğer muadillerinde olduğu gibi.

Yapabileceğin, önce diğer tarayıcılarla denemek (belki çalışır hesabı)

olmazsa da , wine ile ie kurulumu yapmayı dene. Forumda anlatımı var.

Ozmo

site yetkilileri ile iletişime geçip şu soru sormanı istiyorum dünyada sadece internet explorer mi  var ?

screenshot

Arkadaşlarında söylediği gibi vermiş olduğunuz site ie dışındaki diğer tarayıcılar ile uyumlu olarak yapılmamış.
"Zihin Fukara Olunca , Fikir Ukala Olur"

Bambal

Ubuntu altında çalışan diğer internet tarayıcılar ile de denedim olmadı. Site yöneticisine bir mesaj atayım bakalım ne diyecek. simdilik wine ile deneyelim. Yardımınız için teşekkür ederim. Başlığık olayında haklısınız. Ama gercekten cok hızlı bi şekilde yardıma gereksinim vardı. bugun 5 e kadar bitirmem lazım.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Haziran 2010 - 16:55:15

wine de de çalışmadı. wmvare gibi bi sanallaştırıcı kurup oraya windows yukleyıp ordan deneyecem. bi öneriniz varmı.
!EÇB!

heartsmagic

Alıntı yapılan: Bambal - 03 Haziran 2010 - 15:08:53
wine de de çalışmadı. wmvare gibi bi sanallaştırıcı kurup oraya windows yukleyıp ordan deneyecem. bi öneriniz varmı.

Virtualbox ile daha rahat edersin diye düşünüyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

screenshot

"Zihin Fukara Olunca , Fikir Ukala Olur"

Bambal

virtualbox da windows xp kurdum. sorunsuz ve çok hızlı. yardımlarınız için teşekkur ederim
!EÇB!

ironic