[Çözüldü] 9.10'dan 10.04'e Yukseltme...

Başlatan UbuLubu, 26 Mayıs 2010 - 15:08:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UbuLubu

Size birkac sorum olacak..

Simdi 9.10 64 bit Ubuntu kullaniyorum.10.04'e yukseltirsem acaba sorum olur mu?Bilgisayarimin yaninda Windows7'de yuklu.Acaba yukseltmede ubuntu giderse 7'yi de yaninda goturur mu? :D

Bir de yukseltmenin riskleri nelerdir , hani forumda goruyoruz  yukselttim bilgisayar acilmiyor vs. vs.?

Ozmo

umah

Bende sadece ubuntu kurulu idi ( 9.10 )  yukseltme gelince 10.04 yaptım sorun teşkil etmedi;ama temiz kurabilme imkanın varsa her zaman için geçer akçedir ;)
Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

UbuLubu

Ya kurabilme imkanim varda bilgisayar benim degil :D Bu yuzden cok kurcalamak istemiyorum.Abim winzort7 kullaniyor bende ubuntu..Hani bir sorunla karsilasmayalim sonra sonumuz olabilir  :P

ironic

Veri kaybı ve diğer kaygılar hakkında burda yeterince tartışma yapıldı.

9.04 ten direk 10.04' e yükseltemezsin. 2 kere yükseltme ile geçersin. 9.04>9.10>10.04

UbuLubu

Zaten 9.04 kullaniyorum demedim ki  :o

Yinede bilgilendirme icin tesekkurler... :)

sezmen

bende xp + ubuntu 9.10 vardı. yükselttim bir sorunla karşılaşmadım. gayet güzel çalışıyor.
Linux merakla başlar, bağımlılık yapar. Linux gönül işidir.

https://500px.com/sezginmendil

UbuLubu

Grup-pc ile ilgili ne yapabilirim? Simdi yukselttim fakat grup-pc diyor?

bytan

Tam olarak ne diyor? Nasıl bir ekran karşıladı seni?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

UbuLubu

Bir pencere 7 secenekli basta kutucuk(secilebilir kutular) baslik GRUB install devices kutularin yaninda /dev/sda falan birsey anlamadim..

bytan

Sda'yı seçip grub'u sda'ya kurdur. Ya da farklı bir tercihin varsa oraya kurdur.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
PF @ ST

UbuLubu

Tesekkurler zaten halletmistim fakat cok cok sagolun  :)

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

UbuLubu

Sorun degildi sadece sordum hani bir yanlis yapmayayim diye..Yinede konu kilitlenebilir  sanirim..

bytan

PF @ ST