Linux İçin Dev C++ gibi IDE Lazım!

Başlatan Speel, 15 Haziran 2016 - 02:40:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Speel

Merhaba arkadaşlar,

Ubuntuya geçeli 1-2 hafta oldu ve windowsdayken c++ ile ilgili çalışmalar yapıyordum dev c++ üzerinde fakat şimdi geçtiğim için IDE nereden bulacağımı bilmiyorum ona nasıl kütüphane eklerim çıkardığı exeleri nerede bulabilirim?(muhakkak adı exe değilidir ubuntuda) Bana yardım ederseniz sevinirim  ;)

ekremsenturk

Yazılım Merkezi'nden kategoriler arasından istediğin veya aradığın her hangi bir şeyi bulabilirsin ve kurabilirsin. Anjuta beklentilerini karşılar. Projects veya Projelerim adında bir klasör ilk projen ile birlikte oluşturulur ve projelerin oraya eklenir.

erdemakin09

Code::Blocks ki zaten internet üzerinde araştırırsan kullanıcı kitlesi de geniş. Herhangi bir kütüphane eklemek istiyorsan aşamaları oldukça kolay. Bütün bunların yanında oldukça hızlı çalışan bir ide. Fakat marketten kurmak yerine ppa ile kurmanı tavsiye ederim direk son sürüm kuruluyor.
Her Can Bir Gün Ölümü Tadacaktır!

Haoskman

Code::Blocks'u bende öneririm. Gerçekten hızlı ve kullanışlı.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

mt

Alıntı yapılan: Speel - 15 Haziran 2016 - 02:40:49
Merhaba arkadaşlar,

Ubuntuya geçeli 1-2 hafta oldu ve windowsdayken c++ ile ilgili çalışmalar yapıyordum dev c++ üzerinde fakat şimdi geçtiğim için IDE nereden bulacağımı bilmiyorum ona nasıl kütüphane eklerim çıkardığı exeleri nerede bulabilirim?(muhakkak adı exe değilidir ubuntuda) Bana yardım ederseniz sevinirim  ;)

GEany