Rhythmbox Last.FM Sorunu

Başlatan XRumer, 06 Nisan 2010 - 21:10:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XRumer

Arkadaşlar Last.FM'e üye oldum. Rhythmbox ile çalıştırdım, ilk bir kaç şarkıda sorun yaşamadım. Fakat daha sonra Rhythmbox bazı şarkılarda sorun çıkarmaya başladı. Hatta bazen hiç çalamadı. Bazen de alt tarafta "bağlanılamadı uyarısı vermesine rağmen bağlandı ama sonra sorun çıkardı.

Bilmem ne kod çözücüsü eksik dedi. Bileşeni aramaya başladı ama bulamadı. Karşıma şu ekran çıktı:

[IMG]http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_735139292.png[/img]

Bunun ne olduğunu bilen var mı?

hitokiri

txt/html diye bir şey aramış, öyle bi kod çözücü yok yayınla igili bi aksaklık olmalı mesela radyo falan dinlemek istediğinde aynı hatayı veriyor mu ?

agritux

Last Fm (tr) ücretli olmadı mı? Ben çok kullanmam, kullanmayı da çok iyi bilmem. Ama sitesine girdiğimde hiç bir şey dinleyemedim. Ücretli üyelik istedi.

XRumer

Benim gördüğüm kadarıyla ücretli değil.

Bu arada normal radyoları denedim, sorunsuz çalışıyor. sadece Last.FM'de sorun var. Acaba Ubuntu Tweak'tan Rhythmbox PPA depolarını yükleyip, güncelleştirme falan yaptığım için olabilir mi?

eribol

LastFm hep ücretliydi ama ücret ödendiği zaman fazladan birkaç özellikten faydalanılıyor diye biliyorum.

@XRumer; LastFm çalışma mantığı biraz garip. Mesela banshee ile dinlediğim zaman bir liste alıyor ve sırayla listeyi çalıyor. Fakat ben listenin sonundaki şarkıyı çaldırsam öncekiler uçup gidiyor. Durdurup birkaç dakika sonra çaldırsam 2. parça bulunamıyor. Mantığını bilmiyorum ama oluyor böyle şeyler.

Yiğit Ateş

Last.fm ücretli üyeliğiniz yoksa yalnızca bir kaç parça dinlemenize izin veriyor, sonrasında aynı hesapla başka şarkıları dinleme şansınız yok. Paralı üyelik almanız gerekli.

XRumer

Hım anladım. Demek sorun oradan kaynaklanıyormuş. Sağlık olsun.

ironic

Sorun çözüldü diyebilir miyiz?  :)

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: ironic - 07 Nisan 2010 - 01:23:01
Sorun çözüldü diyebilir miyiz?  :)
Çözülmedi ama çözülmüş oluyor galiba :)

XRumer

Ortada bir sorun var ama sorun Rhythmbox ya da Ubuntu'da değilmiş. Hatta sorun bile değilmiş. Ücretli hesap almak lazımmış.