[Çözüldü] Limewire kurulum sorunu

Başlatan ODİN, 01 Nisan 2010 - 20:43:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ODİN

bazı deb. paketlerini kurarken hata alıyorum bunlardan biri lonstar sözlük deb. paketi diğeri limewire paketi hatalar aşağıdaki gibidir. teşekkürler

[IMG]http://i44.tinypic.com/15302nq.png[/img]
[IMG]http://i43.tinypic.com/woflu.jpg[/img]
Kişi, ışığını karartmayı da bilmelidir, böceklerden ve hayranlardan kurtulmak için.

bytan

Uçbirimden sudo ile kurmayı deniyor musun ve bağımlılıkları sağlamaya çalışıyor musun?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

ODİN

bağımlılıkları kurdum
Kişi, ışığını karartmayı da bilmelidir, böceklerden ve hayranlardan kurtulmak için.

BayboraKaan

Bağımlık konusunda ikinci resme bakarsan neyi kurracağını görürürsün ve Synaptic Paket yöneticisinden aratıp bulabilirsin.

Ayrıca seni azarlayan ve sert çıkışan bir ileti görmüyorum. Soruna çözüm bulabilmek için neler yaptığın hakkında bilgi isteniyor.

ODİN

@deviltux biraz alıngan davranmış olabilirim pardon diyorum insan pc ile sorun yaşadığında böyle agresif oluyor her neyse burası pskiyatri servisi değil..

orada belirtilen  bağılılığı synapticte arattım ona benzer ne varsa kurdum ama yinede kurulmuyor aynı hataları alıyorum

BayboraKaan

ironic

İkinci resimdeki paket, hatalı ya da farklı bir Ubuntu sürümüne göre hazırlanmış olabilir. Kullanmadığım için bilmiyorum. Paketleyen ile iletişime geçebilirsin.

Limewire için, sorun Gdebi de mi, başka bir sorun mu anlamak için uçbirimden Limewire paketinin dizinine git .

sudo dpkg -i

yardımıyla yüklemeyi dene. Hata alıyorsan buraya geç.

GNUbuntu

Alıntı yapılan: ODİN - 01 Nisan 2010 - 21:36:50
@deviltux biraz alıngan davranmış olabilirim pardon diyorum insan pc ile sorun yaşadığında böyle agresif oluyor her neyse burası pskiyatri servisi değil..

orada belirtilen  bağılılığı synapticte arattım ona benzer ne varsa kurdum ama yinede kurulmuyor aynı hataları alıyorum

Hangi dağıtımı kullanıyorsun? Ben şimdi denemek için ikisini de indirip, Ubuntu 9.10'a kurdum.
[IMG]http://img38.imagefra.me/img/img38/2/4/1/hakansait/t_ire9mjav17m_0cd42be.jpg[/img]   [IMG]http://img40.imagefra.me/img/img40/2/4/1/hakansait/t_jb6nw6u6w87m_618aec4.jpg[/img]
Önce Saygı...

garafatma

.deb paketleri tam inmemiş olabilir, bu yüzden de paket bozuk hatası alabilirsin.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

ODİN

9.04 kullanıyorum şu an 9.10 a yükseltmedim

sudo dpkg -i

bu komutun sonuna limewire mi eklemem gerekiyor

garafatma

Alıntı yapılan: ODİN - 01 Nisan 2010 - 21:57:44
9.04 kullanıyorum şu an 9.10 a yükseltmedim

sudo dpkg -i

bu komutun sonuna limewire mi eklemem gerekiyor

evet, paket adının birkaç harfini yazdıktan sonra TAB tuşuna basarsanız kendisi tamamlayacaktır.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

ODİN

pckolinux@pckolinux-laptop:~$ sudo dpkg -i limewirelinux.deb
[sudo] password for pckolinux:
dpkg: status database area is locked by another process
pckolinux@pckolinux-laptop:~$

sanırım bu ssfer oldu firefoxta bir çok eklenti kullanıyorum sanırım bundan kaynaklı olarak limewire deb paketi bozuk indi şimdi hiç bir eklenti kullanmadığım opera üzerinden indirdim bu safer limewire kuruluyor şu an java bağımlılıklarını indirme aşamasında ancak loonstar ile ilgili sorunu çözemedim daha önce loonstar konusu başlığı altında forumda benzer konular açılmış sanırım sık görülen bir sorun o konuda bahsedileneleri yaptım yinede kurulmadı benim amacım limewireye kurmak o da oldu herkese yardımları için teşekkürler

ironic

Herhangi bir paket yükleyici ya da uçbirimden yükleme süreci açık olmasın. Başka bir uygulama kullanıyor şu an. Diğerlerini kaptaıp dene.