zyxel g-202 usb adaptör sorunu

Başlatan delidervis, 18 Kasım 2009 - 20:29:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

delidervis

merhaba. ben zyxel g-202 adaptörü tanıtamadım. biraz araştırdım zyxel yetkililerin pardus kulanan ve onlardan yardım isteyen birine verdikleri saçma cevabı gördüm. (linux kullananlar genellikle kablosuz bağlantı sevmezlermiş. öyle bişey işte). bir çözümü var mıdır. bu yüzden evde tekrar xp yüklü harddiski takmak zorunda kaldım. gene başka bir forumda pardusta bu donanımın yüklenebildiğini okudum. herkese çok teşekkürler.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 18 Kasım 2009 - 20:42:22

arkadaşlar şimdi ubuntu sitesinde desteklenen modellere baktım. bahsettiğim model de var. ben birşeyleri yanlış yapıyorum galiba. biri adaptörü nasıl tanıtacağımı anlatır mı acaba

localhost

Siz gerekli bilgileri verirseniz. Herkes size yardimci olabilir. Nedir bu gerekli bilgiler sorusunu sormayin. Acemiler bölümünde sizin icin cok bilgiler mevcut.
Linux LPIC1 - MCSA

heartsmagic

Pardus tarafında çalışır diyenler neleri uygulamış? Bu aygıt hakkında herhangi bir belge mevcut mu Ubuntu tarafında? Neleri yaptın mesela, neler yanlış göründü gözüne?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

delidervis

arkadaşlar teşekkürler. buraya yazmadan önce  biraz  daha  uğraşmalıyım sanıyorum. sitede desteklenen donanımlar arasında olduğuna göre bende biraz eksik var.

dün akşam  foruma  yazdıktan sonra bende pardusu kurdum.aynı adaptörü  hiçbir  ek sürücü  vs  yüklemeden tanıdı. ama benim ubuntu kullanmaya devam etmem gerekiyor. çünkü 1-2 programla   ilgili sorunlarımı hallettikten sonra  bir internet cafede  5 masaya   ubuntu kuracağım. o yüzden  bu tür  sorunların  altından kalkmayı  öğrenmeliyim. 

heartsmagic

Şöylece baktım da, ndiswrapper ile beraber Windows (XP) sürücülerini kurarsan modem çalışıyormuş.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.