samsung mobile usb modem

Başlatan ibokozan, 26 Aralık 2010 - 14:49:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kozanibo

merhaba telefonumu ubuntu 10.10 a kablo ile bağladığım zaman modem olarak görüyor fakat internete erişmeyi başaramadım...

türkiyeyi vodafonu seçiyorum fakat apn veya şifre gibi bilgileri bilmiyorum. nasıl yapmalıyım?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Aralık 2010 - 14:57:32

telefonumun modelini söylemeyi unutmuşum...

samsung sgh-d600

ebubekirs

apn olarak vodafone yazmayı deneyin. Ben o şekilde girebiliyorum. Şifre kısmı bende yok ama ona da vodafone denemekte fayda var.
Dünyaya gelen de benim, dünyadan giden de benim

kozanibo

malesef olmadı... samsung pc studio programını win ile kurmayı denesem mi acaba? bu modem kurmada yardımcı olur mu? çünkü win içinde bu program ile bir bağlantı oluşturuluyor program kendi tanımlıyor bu tür bilgileri

s7e7v7e7n

bende şöyle birşey sormak istiyorum laptop daki bilgileri masaüstüne aktarmak istiyorum. acaba bu 3g yi kullanarak internete bağlanabiliyorum. benim aklıma şöyle birşey geldi laptop da internet varken masaüstüne ara kablo bağlasam anladınız yani Ağ kablosu ile laptop ve masaütüne bağlasam aralarında bir bağlantı kurulurmu ve masaüstüne internete bağlanabilir mi asıl amacım laptop un icindeki bilgileri masaüstüne aktarmak.
Ubuntu Desktop 11.10 Oneiric Ocelot

GAREZ

Alıntı yapılan: ibokozan - 26 Aralık 2010 - 14:49:26
merhaba telefonumu ubuntu 10.10 a kablo ile bağladığım zaman modem olarak görüyor fakat internete erişmeyi başaramadım...

türkiyeyi vodafonu seçiyorum fakat apn veya şifre gibi bilgileri bilmiyorum. nasıl yapmalıyım?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Aralık 2010, 14:57:32

telefonumun modelini söylemeyi unutmuşum...

samsung sgh-d600
o şifre gprs kullanıcı adı gprs 3G için boş olmalı... yine çalışmazsa Bluethoot ile dene...

heartsmagic

@s7e7v7e7n, amacın aynı ağı kullanarak verilerini aktarmak mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.