masaüstüne dönemiyorum lütfen yardım edin .

Başlatan kagansozer, 24 Ocak 2010 - 00:49:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kagansozer

Arkadaşlar öncelikle acemiyim. Sorunum, ubuntuyu kurduktan sonra ekran kartımın sürücüsünü etkinleştirdim ve bilgisayarımı yeniden başlattım. Daha sonra karşıma konsol ekranı geldi login ve password umu girdikten sonra ne yapmam gerekiyor araştırdım ama bulamadım. Daha açık bir şekilde gnome masaüstüne nasıl dönebilirim şuan hiçbir fikrim yok lütfen yardım edin.

umutubuntu

kagansozer

umutubuntu

kagansozer

Yok bir türlü konsol ekranından çıkamıorum  :( Bu sorunu bir türlü çözemedim. Ekran kartım nvidia 6600gt donanım sürücüleri menüsünden önerilen ekran kartı sürücüsünü etkinleştir diyorum daha sonra yüklüyor pc yi baştan başlat diyorum daha sonra "ubuntu tty 1" login girdikten sonra password yazıyorum ama daha sonra o kadar daha da ne yapacağımı bilmiyorum. Sanırım ekran kartı sürücüsünü yüklerken bir problem yaşıyorum bilmiyorum  :( Bir ümitle yükledim ama daha ilk başta çuvalladım  :(

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 24 Ocak 2010 - 12:03:44

Iyi günler. Bir şekilde masaüstüne döndüm fakat "Ubuntu is running in low graphics mode" başlığı olan altında ekran kartından dolayı hatalar yazan bir uyarı geldi. Sistem donanım sürücülerinden kaldırdım. Ne yapmamı önerirsiniz ?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 24 Ocak 2010 - 17:38:38

sorunu hallettim  ;)