Lucid Lynx için yeni görünüm çalışmaları

Başlatan ironic, 21 Aralık 2009 - 23:18:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

badhero

Herkesin bir işletim sisteminden beklentileri farklı. Umarım Lucid herkesin beklentilerine cevap verebilecek seçenekler sunar kullanıcılarına.

maydin95

Ama hala Windos kullananların bazıları temaya önem veriyorlar. Office 2007 gibi görünüm güzelse o seçilir. Bizlerin Ubuntuyu başkalarına tanıtmak için böyle efektleri ve şeffaf temaları göstererek artistlenmemiz lazım. Böylece adamlar Ubuntuyu merak edecek kuracaklar. Yoksa bende Xp kullanırken bilgisayarı en iyi performans için ayarla dedim ve Windws Klasik temasını kullandım. Dediğim gibi birçok Vista kullanıcısı efekleri kapatmıyor, klasik görünüme (var mıdır bilmiyorum?) geçmiyor. Yanılıyor muyum?
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

sudocu

insanlarin estetik kaygilarini kucumsemeye calismak hos degil. fazla bir sey soylemiyorum, konu dagilmasin!
her seyin basi sudo!

Sherlock Holmes

Ayatana Takımının isim seçimi budizm 'de geçen tabirler.
Ayatana : anlamda küre, anlamda temel.

maydin95

Neden Budizm de başka bir şey değil. Hem yapanların ne olduğu bizim için önemli mi? Konu dağılmasın.
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

özgürubuntu

Karmic kullananlarda denesin ama di mi, oluyo mu öyle?