Compiz Fusion Icon calışmıyor..

Başlatan EsaScoCuK, 06 Aralık 2009 - 04:42:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EsaScoCuK

Selamlar bende yeni ubuntu kullanıcılarındanım henuz kullandıgım ubuntu versiyonunu bile bulamayacak kadar acemiyim.. ubuntu 9.10 kullanmadıgımı biliyorum. :) (Nereden bakabilirim versiyona?) Bir cok programı kurdum ve linux hakkında bir cok sey ogrendım fakat hala %1 ciwarındayım sanırım.. Lafı fazla uzatmadan sorularıma geçeyim.. Hp laptop kullanıyorum ozellıkleri Amd Turion X2 Ultra 64   4 Gb Ram  Ati Radeon Hd 3200 paylasımlı 2 gb ekran kartı var.

Compiz Fusion icon sag ustte cıkıyor paketten butun gerekli dosyaları ve guncellemelerı kurdum fakat hala 3d masaustune gecemedım ne kadar forum varsa araştırdım ama sanırım acemiligimden olsa gerek beceremedim bu işi.. Icona sag tıkladıgımda en ustte settings manager var fakat ona tıklayınca ekran bembeyaz oluyor ve hic bisey yapamıyorum pc yi yeniden baslatmam gerekiyor.. selecet window manager da compiz secili compiz options da Loose binding Gtk window decorator da etkin durumda bu safhadan sonra ne yapmam gerekiyor anlatabilecek biri var mı acaba? şimdiden teşekkür ederim..
bu arada synaptic paket yoneticisinden gerekli herseyi kurdum sanırım forumlarda okuduklarımın hepsini uyguladım fakat eksik kalan biseyler olmalı orayı bulamadım..

Ozmo

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.