Çalışan USB Yapamama...

Başlatan Khan, 18 Ekim 2009 - 21:51:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Khan

İki gündür denememe rağmen bir türlü Flash-Disk'e "Çalışan CD" sürümünü kuramadım.

Unetbootin'i denedim, açılışta birincil olarak USB-HDD seçmeme rağmen diski boot edemedi.
Ubuntu'nun kendi yazılımını deneyim dedim, onda ise SYSLINUX'un bilgileri ve yazan kişinin adı çıkıyor ve ardından "boot" şeklinde benden komut bekliyor. "/boot/vmlinuz" veya benzeri bir şey yazdığımda ise "kernel not found" yazısı çıkıyor.

Flash-Disk'im Kingston DataTraveler 2GB.

bytan

Hangi dağıtımı kurmak istiyorsun? Usb-creator her dağıtımı desteklemiyor ve yine aynı şekilde unetbootin de.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

Khan

Aslında Zenwalk kurmak istiyorum. Ancak Unetbootin işe yaramadı. Ubuntu'nun USB-Creator'u zaten onu kabul etmiyor.
Daha sonra en azından Ubuntu'yu kurayım dedim; ancak yine Unetbootin işe yaramadı. USB-Creator'le kurduğum zamansa boot satırı benden komut bekliyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 19 Ekim 2009 - 20:17:27

Güncelleme...

engin1975

UltraISO Premium Edition ile deneyin Ubuntu 9.10 da işe yarıyor