[Çözüldü] Masaüstü Ögelerim Görünmüyor

Başlatan StrongHold, 17 Ağustos 2009 - 14:35:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

StrongHold

ubuntumu başlattığımda ubuntuya login oluyorum fakat masaüstü ögelerim görünmüyor. yerler kısmından başlangıç veya masaüstüne tıkladığımda da hiç bir şey gelmiyor sorun nerden kaynaklanıyor? cevaplarınızı bekliyorum.

utdmr

Alt+F2 ile nautilus'u çalıştırmayı deneyebilirsiniz.
Kişisel Blogum: Çoğunlukla Zararsız - cogunluklazararsiz.org
--
Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -and a lot of courage- to move in the opposite direction.

StrongHold

Bilgisayarı hazırda bekletmiştim. Sisteme tekrar giriş yaptığımda masaüstü ögelerim görünmüyordu. Zaten hazırda beklet modunda hatalar varmış yani bazı sistemlerde sorun çıkarabiliyormuş. Bende de onlardan birisi olmuştu ama güncelleştirmeleri yükleyince sorun ortadan kalktı. Hazırda beklet modu biraz riskli pek tavsiye etmem. Sıkıntı verici durumlar ortaya çıkabiliyor.

Nautilus da aklımda bulunacak bi dahasına aynı sorunla karşılaşırsam ;)

ultraslan.said

bende compiz fusion ayarlarını sona getirmişim bilgisayar açılıyo fakat bi süre sonra ekran kararıyo fakat  hala fare imleci görünüyo nasıl bi çözüm tavsiye edersiniz sabaha kadar kök dizinden uğraştım ama yeni olduğumdan bi şey yapamadım komutları bilmiyom mesela .... yardım ederseniz çok sevinirim,,,

bytan

Compiz'i kapattığınızda sorun düzeliyor mu? Kapatmayı denediniz mi?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

heartsmagic

Alıntı yapılan: ultraslan.said - 13 Ekim 2009 - 10:52:32
bende compiz fusion ayarlarını sona getirmişim bilgisayar açılıyo fakat bi süre sonra ekran kararıyo fakat  hala fare imleci görünüyo nasıl bi çözüm tavsiye edersiniz sabaha kadar kök dizinden uğraştım ama yeni olduğumdan bi şey yapamadım komutları bilmiyom mesela .... yardım ederseniz çok sevinirim,,,

Aynı soruyu şurada da sormuşsun: http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=12849.0
Ayrı başlık olduğu için oradan devam edilirse daha güzel olur.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.