Siyah ekran

Başlatan barasorlu, 24 Eylül 2009 - 19:44:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barasorlu

Merhaba arkadaslar

oncelikle konuyu yanlis yere actiysam zour dilerim

ben de ubuntu 9.04 32 b  var  ekran karti olarak ati 3200hd chipset var.

donanim bulucudan ekran kartinin surucusunu yukledim. compiz ide yukledim. hersey guzel calisiyor.

ama film seyrederken cift tiklayip tam ekran yaptigimda siyah ekran kaliyor ve bilgisayar donuyor fisi cekmek zorunda kaliyorum

bu ilk kurulmda cikan video oynaticisinda oluyor. vlc yukledim. ondan tam ekran yapabiliyorum ama randiman alamiyorum.

bu sorunu nasil cozebilirz

simdiden tesekkurler.

bytan

Compiz kapattığında durum ne oluyor?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

barasorlu

birsey degismiyor. yaa vlc player da felan tam ekran oluyor ama kendi icnden cikan video oynatici da tam ekran yaptim mi siyah ekran oluyor donuyor kaliyor ses hersey gidiyor bilgisayar komple donuyor(windows mavi ekran gibi apisip kaliyo valla :D

ebubekirs

Vlc'de sorun yaşamıyorsanız totem'in çözücüleri ile alakalı olabilir. Zaten Vlc de çok verimli bir medya oynatıcıdır.
Dünyaya gelen de benim, dünyadan giden de benim

Zelku

VLC çok iyi bir video oynatıcıdır , VLC ile de devam edebilirsiniz. :) Gerçi en son kullandığımda altyazı fontlarıyla ilgili sorunlar yaşıyordum , o yüzden şu anda SMPlayer kullanıyorum. Sahi SMPlayer'ı da tercih edebilirsiniz. :)
"Bazinga!"
- Sheldon Cooper

barasorlu

hocam ben vlc de kullaniyorum zaten, ben cozum istiyorum tavsiye degil yani!! :D
diger oynaticida acinca bilgisayar donuyor yani bi sorun var demekki ekran kartinda yada bi codec te felan. onu nasil duzeltebiliriz diyorum

heartsmagic

Alıntı yapılan: barasorlu - 26 Eylül 2009 - 00:09:17
hocam ben vlc de kullaniyorum zaten, ben cozum istiyorum tavsiye degil yani!! :D
diger oynaticida acinca bilgisayar donuyor yani bi sorun var demekki ekran kartinda yada bi codec te felan. onu nasil duzeltebiliriz diyorum

Çözüm ne yazık ki ATI'de. Doğru düzgün güzel bir sürücü yazarlarsa bizler de sıkıntı çekmeyiz bu konuda. Belki bir istek Totem geliştiricilerine iletilebilir, farklı bir video çıkışı kullanabilmemiz yönünde.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.