Ekran kartı olmadan Sunucu çalıştırmak

Başlatan dark_moon, 24 Kasım 2012 - 23:31:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dark_moon

Eski kasamı test sunucusu ve dosya deposuna dönüştürdüm. Şu an üzerinde Centos 5 kurulu (sunucu versiyonu), ssh ile bağlanıp yönetiyorum. Sorunum şu; ekran kartını söktüğümde hata veriyor ve sistem açılmıyor. windowsta bu sorunun olmadığını öğrendim. Ubuntu da aynı problem varmı yoksa kurmayı düşünüyorum? Yada centosta sorunun çözümü mümkünse daha makbule geçer :)
____________\,\,/,/,
____________\\ - - //
___________(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo--------------- ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ••••••••Selçuk SUNAR Portfolio••••••••• ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ----------------Oooo--------------------- ________oooO (...) ________(.....) ) /

matrax_41

Grafik arayüz olmasa da 2 boyutlu bir görüntü oluşturuyor sistem. Bu sebeple hiçbir ekran kartı olmadan çalışabileceğini sanmıyorum sistemin.

heartsmagic

Sistem ne hatası veriyor? Grafik kartı olmadan da yapabilmen lazım bu işi aslında. Bu konuda genelde sorun yaşayanlar BIOS üzerinden grafik kartı sınaması yapanlarmış. Öteki türlü kurulumu grafik kartı ile yapıp ardından çıkartıp işine gücüne devam edenler mevcut.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.