Yeni sürüm güncelleme

Başlatan kalkan1973, 19 Eylül 2009 - 23:51:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kalkan1973

Arkadaşlar sanırım EKİM aytı sonuna doğru UBUNTU 9.10 çıkacakmış.Şimdi bende 9.04 versiyonu var. Sistemde herhangi bir bozma yapmadan sıfırdan kurmadan paket olarak 9.04 ü 9.10 a yükseltebilirmiyim.
Evde İşte her yerde Linux

garafatma

Yapabilirsin tabi ki, forumda arama yaparsan ne şekilde yapıldığı hakkında bilgi alabilirsin.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

xxx3

Sistemde bozma derken kastetdiğin nedir sistemin stabil çalışması mı yoksa daha mı faklı

Yiğit Ateş

Ev dizinine dokunmadan yeniden kurarsan daha sağlıklı olur program ayarlarını da kaybetmezsin.

Ertan ERBEK

TOplu paket yükseltmelerde herzaman sorun çıkma ihtimali vardır, hele ki şu an yükseltmeyi düşündüğün sistem daha alfa aşamasında ise. Ben beta ya da daha üstünü bekle derim. Ama yükselteceğim dersen alt+f2 tuşlarına bas ve " update-manager -d " tırnak içinde kalan komutu yazıp onayla. Çıkan yerde 9.10 i.çin yükseltme buttonuna basman yeterli.
Elbet bir gün bende Linux cuyum diyeceğim.

Başkalarının bilmediği bilgi, bilgi değildir. Bilgini paylaşmak için SUDO ya katkılarını bekliyoruz.

kalkan1973

1 GB dan fazla veri indirmem gerekti ve saatlerce sürecek işlemler var vazgeçtim...
Evde İşte her yerde Linux

bytan

Alıntı yapılan: kalkan1973 - 20 Eylül 2009 - 01:30:19
1 GB dan fazla veri indirmem gerekti ve saatlerce sürecek işlemler var vazgeçtim...

Pek kısa sürdüğü söylenemez. Nihayetinde bütün sistem yeniden yapılandırılıyor.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST