Kaffeine Reboot Sorunu ?

Başlatan obenobne, 01 Ocak 2009 - 13:42:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

obenobne

Öncelikle 2009 yılının cümlemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Skystar2 kartımı sonunda çalıştırdım kanal taraması falan yaptırdım.Kaffeine de kanal seçince makine restart atıyor.Bazen makine hiç açılmıyor.Powerin fişini çekip takıyorum açılıyor.Birçok codec kurdum kaffeine için acaba hatam yada eksiğim nedir?

aero

Problem Xine motorunun seçmiş olduğu görüntü seçeneğinden kaynaklanıyor. Kaffeine programında Settings - Xine Motoru Parametreleri - Video sekmesi altında bulunan driver seçeneğini auto'dan xshm olarak değiştir. Tamam deyip ayarları kaydet ve Kaffeine'i tekrar başlat. Evet problem çözülmüş oldu. Mükemmel görüntü kalitesi ile kanalları izleyebilirsin artık.
Kolay gelsin.

fecre

Aynı sorun bende de vardı çok teşekkürler

heartsmagic

Alıntı yapılan: fecre - 08 Haziran 2009 - 22:35:58
Aynı sorun bende de vardı çok teşekkürler

Kısacası sorununu bu şekilde mi çözdün?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

husnu

ben ubuntuyu 9.04 yeni kurdum skaystar2 kartımı tanımadı tanıtamadım,
parduşta 2008 de hemen tanıdığını söylüyorlar . bu ubuntuda neden olmuyor birde kaffein programı indirdim ama çalıştıramadım kaffein i çalıştırmak için bir uygulama dosyası olması lazım sanıyorum ama indirdiğim kaffein tar 8.0.8 dosyayı açtıktan sonra com yada exe gibi bir dosya göremiyorum

bytan

Acemiler bölümüne biraz göz gezdirmelisin. Pardus'ta da com ve exe yok. Aşağıdaki ile sistemine kaffeine kurabilirsin:

sudo apt-get install kaffeine
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

husnu

bytan kardeş
husnu@husnu-desktop:~$ sudo apt-get install kaffeine
[sudo] password for husnu:
benden passwor istiyor ama ben paswordu yazamıyorum klavye yazmıyor ne zaman bu yazılanları sildiğim zaman klavye yazıyor
ben bu komutu uçbirime yazdım doğrumu yaptım
yoksa başka bir yeremi yazılacak

raspacı

Sen şifreni yazdığına eminsen gerisini merak etme. Klavyen de yazıyordur. Sen görmesen de o yazar. Bitirince enter tuşuna basarsan kaffein kurulumu başlar. Kaffeini daha zahmetsiz kurma yolları da var ama bytanın dediği gibi acemiler bölümüne göz gezdirmeni öneriyorum.
nereye gidersen git kendini de götürürsün.

husnu

evet acemiler bölümünü gezdim ve şu anda kaffeine kurdum  fakat skaystar2 kartı tanımıyor

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Temmuz 2009 - 00:06:05

Bilgi bağlantı soketi açılamadı diyor kartı görmüyor herhalde
:-[

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Temmuz 2009 - 11:03:11

bytan kardeş
sonunda skaystarhd kartının sürücülerini yükledim  kafeinide yükledim fakat  kafeini ilk açarken  bilgi bağlantı soketi bulunmadı diyor
güncel transporderleri yükledim lmb ayarlarını yaptım taratıyorum sinyal yok  eksik olan nedir teşekkürler.

GAREZ

ekle/kaldıra gir gösteri tüm mevcut uygulamaları seç arama çubuğuna kaffeine yaz bekle kur...