Firefox 3.5 Kararlı - Beta

Başlatan ScaryMan, 02 Temmuz 2009 - 16:43:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ScaryMan

Kararlı sürüm 3.0.x iken FF sitesinden 3.5 Beta sürümünü indirip ~./mozilla/firefox dizinine açmıştım. Synaptic'te 3.0.x yüklü gözüküyor ama ben 3.5 Beta kullanıyorum. Şimdi kararlı sürüm 3.5 geçmek istiyorum. Güncellemeleri kontrol et dedim. Güncelleme yok dedi. Firefox 3.0.x'i Synaptic'ten kaldırsam bile 3.5 beta çalışmaya devam eder mi? (Çünkü Windows'ta öyle olmuştu) İndirdiğim arşiv paketini açıp ~./mozilla/firefox dizinine açarsam 3.0.x ve 3.5 beta kalkıp 3.5 kararlı mı kurulur?

ironic

Home dizini içerisindeki dosyalar yazılım kaldırdıktan sonra otomatik silinmez. 3.5 Sisteme kurulmadığı için synaptic' de görünmemesi normaldir. Ayrıca sistemde yüklü ikinci bir tarayıcı yoksa  3.0.11 kalkmaz.

ScaryMan

Yani şimdi benim sistemden 3.0.x i ve 3.5 BETA'yı kaldırıp 3.5 kararlı sürümü kullanmak için izlemem gereken yol tam olarak nedir? :)

ironic

burda verdiğim depo adresleriyle sisteme 3.5 pre sürümünü kurabilirsiniz. Bir iki güne final sürümü de güncellemeler ile gelir. Ubuntu' nun resmi dağıtımı da bir hafta içerisinde depolara düşer diye düşünüyorum. Seçim sizin.