Canon ipf5000 sürücüsü

Başlatan hashusdin, 30 Haziran 2009 - 11:27:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hashusdin

Selamlar. İş yerinde ubuntu kurdum. Fakat yazıcı problemi yaşıyorum. Canon ipf5000 sürücüsü nasıl yüklerim. Sadece Win ve MAC versiyonu var. Linux ta nasıl çalıştırabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.

heartsmagic

Nasıl bir yazıcıysa bu hiçbir yerde adı sanı geçmiyor Linux namına.
Doğrudan yazıcı ekle diyerek bir deneme yaptın mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

hashusdin

Canon kendi sitesinde sürücü var. Ama win ve Mac olarak. Bu yazıcı Large Print sınıfında. Geniş formatlı yazıcı. Bizde daha büyük modeli de var. ifb9000. Onunda sürücüsü yok. Yazıcı ekleden görüyüor ama sürücü bulamıyor. O yüzden çalışmıyor. Bu yüzden vistadan kurtulamıyorum. Saygılar.

Not: Aslında Canon firmasının ayıbı bu.

heartsmagic

Son cümlen çok doğru, sürücü çıkartılması gerekiyor aslında. Fakat bazı durumalarda bu taraftaki açık sürücüler iş görebiliyor, ancak bu yazıcı için -benim gördüğüm kadarıyla- durum pek parlak değil.

hashusdin

İlginiz için çok teşekkür ederim. Bu arada printer adını yanlış yazmışım şimdi düzelttim. İPF5000 olacaktı. İyi bir yazılımcı olsada bu problemi çözse keşke. Nette, aynı problemi yaşayan (bu yazıcı) yurt dışından şikayetler okudum. Canon ayıp ediyor gerçekten. Hiç yakıştıramadım. Zorla Win kullandırmak istiyorlar sanki.

heartsmagic

Yanlış yazıldığını ilk gün fark etmiştim. Zira Google sağ olsun doğrusunu getiriyor. Fakat o kadar kısıtlı bilgi var ki, Linux üzerinde hemen hiç yararlı bir bilgi göremedim ben.

Canon'a bir eposta acaba nasıl olurdu?