Linuxta İnternet Explorer

Başlatan KlanimaL, 18 Haziran 2009 - 20:26:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KlanimaL

Merhaba ben Ubuntu'yu yeni kullanmaya başladım. Ve bir sorunum var. Bir siteyi Internet Explorer ile görüntülemem gerekiyor. Fİrefox açmıyor sayfayı. Wine için Ies4Linux kurdum kurulum bitti ve kurulum ekranı kapandı. Ama nereye kuru bulamadım. Yani başlatmak için kısayol falan yok ya da ben bulamadım. Nereye kurmuştur bunu? Nasıl çalıştırabilirim?

Ya da sorunuma çözüm getirecek bir öneriniz varsa o da olur Internet Explorer gibi yorumlama yapan başka bi program gibi. Veya Firefox için IE emulator.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

ihtiyar said

Arama kutucuğuna ies4linux yazıp, ara dediğinizde karşınıza çıkan başlıklardan birisi,

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,4108.0.html

bu olur. Bu konuda da uzun uzun konuşuldu. Nasıl çalıştıracağınız hakkında da bilgi var diye hatırlıyorum.

İe ile tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?

agritux

Alıntı yapılan: ihtiyar Said - 18 Haziran 2009 - 20:30:32
Arama kutucuğuna ies4linux yazıp, ara dediğinizde karşınıza çıkan başlıklardan birisi,

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,4108.0.html

bu olur. Bu konuda da uzun uzun konuşuldu. Nasıl çalıştıracağınız hakkında da bilgi var diye hatırlıyorum.

İe ile tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?

@ihtiyar said sizi forumda görmek çok güzel

ihtiyar said

@sessizce,

Çok teşekkür ederim, sizlerle olmak da gerçekten çok güzel. Lakin, konu dağılmadan burada noktalayalım. ;)

Onoktake

Kısayol olarak /home/kullanıcı/bin içerisindekini kullanabilirsin.
Bu maskenin altında bir yüz var... Ancak benim değil.
Ne  altındaki kaslardan daha "ben"dir o yüz...
Ne de altındaki kemiklerden. Bu maskenin altında
etten daha fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var! Ve fikirler kurşun geçirmez!..

KlanimaL

O konuda denilen herşeyi yaptım kurulum bitti ve kapandı. Ama nasıl çalıştırıcam şimdi bunu. Bi' arkadaş konsoldan "ie6" yazıyorum çalışıyor yazmış ama ben yazınca çalışmıyor.

@anonymtrk
dediğiniz yer boş

garafatma

Forumda "winetricks" anahtar kelimesiyle bir arama yaparsanız, Dreamweaver kuurlumu başlıklı bir konu çıkacak, orada winetricks yüklemesi var, onu yaptıktan sonra kurabilirsiniz.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010