[Çözüldü] kaffeine vcd oynatamıyorum

Başlatan kemaltahir, 14 Haziran 2009 - 22:53:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kemaltahir

arkadaşlar kaffeine yi yükledim ama vcd oynatamıyom. Normalde hiç oynatamıyodum ama kaffeine oynatıoyırmuş onu yükleyeyim dedim yükledim ama oynatmadı açtığım zman dosyayı hemen kapanıyor.

ubuntuki lilith

ben ne kaffein ile ne de diğerleri ile oynatamıyorum:( önceden ama bir kez yeni kurduğumda yaptığım ayarlardayken forumdan okuya okuya yaptım birşeyler ve vcd açabilmiştim. şimdi ama gmplayer gxine film oynatıcı hiç birisi işe yaramıyor.biri ikimize yardım etsin:)
nvdia ekran kartı ile ilgili sorunum vardı onu bi biçimde hallettik forumda acaba "nv" biçimine dönüştürmüştük.ekran kartımdaki olası bir problemden olabilir mi izleyememem

kemaltahir

anlatılanları okudum ama ben kaffeinden açmak istiyorum nedense o daha güzel ama açamadı.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 14 Haziran 2009 - 22:39:00

kardeş ben oynattım bir tane codecleri yükleyince oluyor

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 14 Haziran 2009 - 23:39:35

bunun bir üst sürümü var onu nasıl yükleyebilirim

heartsmagic

@kemaltahir Kaffein'i konsoldan başlat. Ardından VCD sekmesiyle videoyu açmayı dene (dikkat VCD sekmesi). Ardından program kapandığında konsolda gördüğün hatayı buraya aktar.

@ubuntuki, nv olayından dolayı olduğunu sanmıyorum. Sende oynatıcı ne hata veriyor?

Bir de mplayer denenebilir. Kurduktan sonra konsoldan:

mplayer vcd://2
mplayer vcd://1
gibi komutlar iş görecektir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ubuntuki lilith

teşekkür ederim heartsmagic.işe yaradı bu komutlar.ayrıca uyarın için de sağol.kusura bakma

heartsmagic

Kusura bakılacak bir durum yok, ufak bir hatırlatma sadece :)
İşe yaraması güzel ancak sürekli böyle açmak zorunda kalacaksın demektir. Aslında Xine uygulaması VCD'leri sorunsuz açabiliyordu fakat elimize ne kadar VCD geçiyor ki zaten? Benim elime geçince normalde de film izlemek için kullandığım mplayer ile böyle hallediyorum meseleyi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kemaltahir

tamam soun çözüldü sağolun.