ubuntuyu çok sevdim ve kullanmak istiyorum ama?

Başlatan kantay, 07 Mayıs 2009 - 00:01:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kantay

arkadaşlar bende C  D   ve E olmak üzere 3 bölüm var E yi arşiv olarak, C yi vista için D yi de xp için kullanıyorum buraya kadar güzel şimdi

ben hem ubuntuyu hemde vistayı kullanmak istiyorum ve bu arada da kesinlikle E deki bilgilerime bi zarar gelmesini istemiyorum bu arada root v.s gibi terimlerden pek anlamıyorum

C de kurulu olan XP yi silip yerine ubuntu kurmak istiyorum nasıl yaparım

kesinlikle vista ve  arşivime bi zarar gelsin istemiyorum ama ubutuyuda kullanmak için sabırsızlanıyorum

http://www.pclabs.com.tr/2009/05/01/ubuntu-904-jaunty-jackalope-incelemesi/    bu linkteki gibi kurarsam vistaya ve arşivime bi zarar gelirmi gelmez ise hemen yüklemek istiyorum  (pardüsü kurmuştum vista gitmişti o yüzden yoğurdu üfleyerek yiyorum)

en son olarakta forumda tamam benzeri çok konu var ama hepsini gezemedim ve gezdiklerimde beni pek tatmin etmedi

localhost

Oradaki ilk video ya göre HDD bölümünde HDD leri yanlis yapacaginiz icin bozulmalar olabilir. Uygulama Virtualbox üzerinde yapildigindan tek olarak bölünmüs bir hdd ve Ubuntu otomatik yapilandiriyor. Siz elle yapilandiracaksiniz. Inanin bu konuda forumda cok ama cok konu var.
Linux LPIC1 - MCSA

garafatma

Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010