[Çözüldü] Görüntü eski televizyonlar gibi titriyor

Başlatan burdem, 29 Nisan 2009 - 23:55:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burdem

Arkadaşlar merhaba,
Daha önce 8.10 kurduğumda da bu sorun başıma gelmişti. 9.04 kurdum ve yine aynı sorun. Acer 5930 kullanıcısıyım ve ekran kartım 9300m GS
Kurulum sırasında başlayan bu sorun halen devam etmekte. Partitionları ayırırken bile ekran titiyordu. Nasıl mı ? Hani televizyondaki görüntü kayar da anteni oynatma ihtiyacı hissedersiniz ya, aynen o şekilde.
Hardware Drivers kısmında gözükmesi gerekiyordu normalde, oradan kurabileceğimi düşündüm en azından fakat şimdi orada da hiç * bir şey yok.
Gözlerim bozuldu artık driverları ararken bile çok zorlanıyorum yazıları okumak için.
Daha da enteresanı, Login ekranında kullanıcı adı ve şifre girerken görüntü sabit, login olduktan sonra böyle oluyor.
Forumu inceledim verilen komut satırlarını denedim fakat onlarla da bir sonuca varamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
long live rock n roll

garafatma

Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

burdem

8.10'da denemiştim envy'yi ve başaramamıştım. Bir zaman sonar Hardware Drivers'tan kurabilmişti sonunda. Şimdi envy ile deneyeceğim hatırlattığın iyi oldu. Birazdan sonucu veya yeni bir sorunu yazarım :)

Flood'dan kaçan edit : Envy ile denedim ve bu sefer (şükürler olsun ki) sorunsuz şekilde kurdum. Anteni düzelttik cam gibi oldu yani  :D
Çok teşekkür ederim, kolay gelsin..
long live rock n roll

garafatma

Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010