a-data usb bellek sorunu

Başlatan aksiseda, 28 Ocak 2009 - 21:21:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aksiseda

a-data usb belleği linux desteği arkasında direkt yazıyor dile aldım destek olayım dedim kullandım bir süre
cebimde sanırım içe bişeyler temas etti. Şuan görmüyor ama arasıra buluyor önmüme getiryor tekrar
kayboluyor nedir sorun sizce?
4gb lık belleğime yazık oldu...

komutano

Alıntı yapılan: aksiseda - 28 Ocak 2009 - 21:21:51
a-data usb belleği linux desteği arkasında direkt yazıyor dile aldım destek olayım dedim kullandım bir süre
cebimde sanırım içe bişeyler temas etti. Şuan görmüyor ama arasıra buluyor önmüme getiryor tekrar
kayboluyor nedir sorun sizce?
4gb lık belleğime yazık oldu...

Yok canım o kadar kolay bozulmaz da eğer en sonn windows'dan güvenle kaldır seçeneğinden kaldırmadıysan, ubuntu usb den bağlanan bellekleri görmeyebiliyor. Onun için windows'un varsa orda deneyerek güzenle kaldır, eğer windows yoksa ubuntu wikisinde konuyla ilgili birkaç komut vardı çalışmayan flashdiskleri çalıştıran oradan bir araştır derim. Rastlarsam ben linki eklerim.
Geçmiş olsun.
Pardus 2009 + Xp + Ubuntu Studio 9.x + Elektro Gitar

komutano

Adresi buldum.

http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php5?title=Donan%C4%B1m#Ses_Kartlar.C4.B1

USB Aygıtlar kısmında bulabilirsiniz.
Pardus 2009 + Xp + Ubuntu Studio 9.x + Elektro Gitar

graindor

A-Data Pd1 8GB var. 1 senedir kullanırım.Bir kere kot panatolonun çakmak cebinde unutulup çamaşır makinasında bi güzel yıkanmış.Umutsuz bir şekilde bigisayara taktım.Ama sorunsuz çalıştığını görünce çok şaşırmıştım. :o
Üstelik dosyalar bile bozulmamıştı.

btermeli

Demek ki deterjan, dosyalari bozmuyormus :):)
Duvarları olmayan bir dünyada, neden pencerelere ihtiyaç duyayım ki???

heartsmagic

Suyla temas anında çalıştırılmak için uğraşılmazsa sanırım sorun olmaz ki olmamış. Ancak USB bellekleri çok fazla cepte taşımak ve sağa sola atmak kesinlikle soruna yol açacaktır.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.