[Çözüldü] Atheros AR5005G wiresless kart bağlantı problemi

Başlatan OS, 04 Şubat 2009 - 01:38:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OS

Merhaba,

elimde konu başlığındada belirttiğim gibi Atheros AR5005G wiresless kart mevcut.Sorun şu ki; listede olan kablosuz bir bağlantıya girmeye calışıyorum yani şifre istiyor yazıyorum bir türlü bağlanmıyor,reset atıyorum makineye tekrar acıyorum yine bağlanmıyor. Girdiğim keylerin kayıtlı olduğu bölümü açıp siliyorum tekrar giriyorum. Böyle de denedim olmadı ancak bana göre şansa bala bu şekilde bağlanabiliyorum. Ve ayrıca merağımdan kaynaklı bir soru soracağım. Windowsta cekmeyen ağlar nedense ubuntuda cok sağlam cekiyor, ubuntuda çekenler ise windowsta cekmiyor. Tam zıt bir durum gözlemledim.İlginize şimdiden teşekkürler.
Çok soru sorarım :)))))))))

heartsmagic

Kablosuz konusunda ortada garip problemler dolaşmakta. Kimimiz hiç sorun yaşamazken bir kısmımız çok uğraşıyor bu kablosuz meselesiyle. Senin problemin de arada kalan cinsten. Hani neyin sebep olduğunu tam olarak söyleyemeyiz. Benim ilk tavsiyem forumda anlatılmış olan Wicd programını denemen olacak. Eğer o da olmazsa elle bağlanma teknikleri de anlatılıyor, oraya da göz atabilirsin.

Başlığı gerekli bölüme taşıyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

OS

Yönlendirdiğiniz konuyu inceledim ve uyguladım.Gerçekten mükemmel. "Wicd" ile ilk denememde bağlandım.ilginize teşekkürler sorunum çözüldü.
Çok soru sorarım :)))))))))

heartsmagic

Geçmiş olsun diyelim o zaman. Demek ki ağ yöneticimiz sadece kablolu ağlarda deği, kablosuz ağlarda da çuvallayabiliyor arada. Özgür yazılım böyle bir dünya işte, alternatifler hep mevcut.

Başlığı etiketleyip, kapatalım.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.