Bilgisayar ne kadar çalışmış?

Başlatan Bedreddin, 29 Ocak 2009 - 21:59:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bedreddin

Merhabalar.
Bilgisayarımı ne kadar kullandığımı, hangi saat aralıklarında kullandığımı hatta mümkünse hangi programları en çok kullandığımı vb. gösterebilecek bir program istiyorum. Ne kadar detaylı döküm verirse o kadar iyi. Ne diye aratacağımı bilemediğimden ne yabancı sitelerde ne burada arama yapamadım. Teşekkürler şimdiden.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine,
      bu hasret bizim!

DBerk1996

Yani bu dedikleinizi pek karşılamaz; ama sizde biliyorsunuzdur belki screenletsi indirin oradaki Systimatör aracında CPU, Kalan bellek ,Saat gibi şeyler vardır.Sanırım bide onun yenisi çıktı diodu arkadaş belki son sürümde dediklerinizi karşılayacak bir şeyler vardır.

ironic

Bu sitede kayıt altına alınan çeşitli günlüklere erişim anlatılmış. Şu an windows' da olduğumdan deneyemiyorum. ;)

http://www.cyberciti.biz/faq/ubuntu-linux-gnome-system-log-viewer/

atomkarinca

@Verbatim, uçbirimden

uptime

komutunu denedin mi?

Bedreddin

DBerk1996, hiç karşılamıyor. Hatta tam anlaşılmamış sanırım ne demek istediğim.
ironic, o da işimi görmedi.
atomkarinca, sadece bu oturum için değil de, örneğin bir haftalık döküm istiyorum ;)

Anlatamamışım ne demek istediğimi. Böyle programlar vardı Windows'ta günlük (saat olarak) haftalık ve aylık (gün ve saat olarak) bilgisayarın ne kadar açık kaldığını grafik olarak veriyordu. Neyse yok sanırım böyle bir yazılım.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine,
      bu hasret bizim!