İndirdiğim Yazılımlar Panelde Görünmüyor

Başlatan warpalawas, 10 Kasım 2019 - 18:43:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

warpalawas

Merhaba arkadaşlar,
bir acemi Ubuntu kullanıcısı olarak zaman zaman bazı programları yazılım merkezinden veya bazı kaynaklardan indiriyorum. Bazılarını kuruyorum, bazılarını kuramıyorum. Bir şey dikkatimi çekti son zamanlarda kurduğum programların simgeleri veya kendileri panelime veya masaüstüme gelmiyor. (Panel: LXPanel 0.9.3 LXDE girişimi için masaüstü tablası Copyright (C) 2008-2016)
Kurulan programları panelde yer alan "Çalıştır" kısmına yazıp çalışıtırıyordum. Bugün iyi bir araştırma yapayım derken bu programları "home/snap" diye klasörün içinde buldum. Bari kısa yol falan yapıp masaüstüne atayım dedim ama klasör içinde klasörden başka bir şey yok.

Bunları panele nasıl eklerim?

Empat

Aşağıdaki komutla onarım yapmayı deneyin.
sudo apt install -f && sudo dpkg --configure -a && sudo apt update && sudo apt full-upgrade
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!

warpalawas

sayın empat,
verdiğiniz komutu terminalde uyguladım. Ardından kurduğum ama panelde görünmeyen "opera" browserı önce kaldırdım, ardından yeniden kurdum ama yine panele gelmedi. Ayrıca bilgisayarı da yeniden başlattım, yine  olmadı.