KDE Neon Nasıl Kaldırılır?

Başlatan bksnmz, 09 Eylül 2019 - 21:34:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bksnmz

Merhabalar öncelikle belirtmek isterim ki hiç bir şey bilmiyorum ve anlamıyorum yazılım hakkında tasarımı çok hoşuma gitti bende kde neon kurdum başka bir diske. Şimdi kaldırmak istiyorum lakin windowstan falan kalkmıyor, başka diskte olduğu için herhalde. Sürümünü falan da bilmiyorum ama kaldırmak istiyorum şimdi üstüne kurduğum diski oyun diskim yapacağım lakin bir türlü kaldıramıyorum, nasıl kaldıracağım ben bu şeyi?

.py

windowsta disk managerda görünmüyormu ordan silebilirsiniz.

bksnmz

Tamam işte oradan silmeye çalışıyorum hata veriyor. İnternetten falan kurcaladım çözemedim hatayı da.

.py

Alıntı yapılan: bksnmz - 09 Eylül 2019 - 21:51:42
Tamam işte oradan silmeye çalışıyorum hata veriyor. İnternetten falan kurcaladım çözemedim hatayı da.

her hangi bir dağıtımın isosunu flash diskinize yazdırın canlı açın kurulum yapr gibi silebilrisiniz sildikten sonra kurulumdan çıkın. kurulum aşamasında ntfs olmayacak büyük ihtimal ama sanırım fat32 çıkabilir. emin değilim.

bksnmz

Dediğinizi 1 saat önce denedim win10 kurulumu yaparak silmeye çalıştım lakin o diske geldiğimde biçimlendir yazısı dahil bütün butonlar devre dışı idi. Baya bildiğiniz kaldı diskin içinden dedim kod yazarak falan kaldırayım bari onuda beceremedim.

nuktedan00

Windows üzerinden Paragon Partition Manager'ı yükleyin, bu kadar. Sileceğiniz bölümlere sağ tıklayıp sil demeniz yeterli..
Meine ehre heisst treue!