Php fpm + Nginx error.log

Başlatan burakkt, 29 Temmuz 2019 - 22:10:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burakkt

Arkadaşlar merhaba,

Ubuntu sunucumda kurduğum web sayfam çalışırken sunucu bir anda kapanıyor. Yapılandırmada yaptığım yanlışlıklar olabilir. php fpm'i resetlediğimde sorun düzeliyor.

Php fpm log dosyasında "WARNING: [pool www] server reached pm.max_children setting (25), consider raising it" şu uyarı tekrar ediyor kapanmadan önce.

Nginx log dosyasında ise kapandıktan sonra "[error] 21073#21073: *171637 connect() to unix:/run/php/php7.0-fpm.sock failed (11: Resource temporarily unavailable) while connecting to upstream, client:" şu uyarı tekrar ediyor.

Sorunun kaynağı ne olabilir bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Bu arada çok fazla cron çalışıyor gerekli bir bilgimidir bilmiyorum ama söyleyeyim dedim.

if

Kısa yoldan çözümü /etc/php/7.0/fpm/pool.d/www.conf dosyası içerisindeki ilgili değişkenin değerini artırmak olabilir.

Empat

Merhaba.

Lütfen konu açarken konuyu, içeriğiyle ilgili bölüme açmaya özen gösterin.

Konuyu, Ubuntu Türkiye Forum > Yazılım > Sunucu Yazılımları bölümüne taşıdım.

[mention=648167]@if[/mention]'in önerdiği çözüm, büyük olasılıkla geçerli. Bu çözümden sonra ilgili yazılımları yeniden başlatmayı unutmayın.
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!