[Çözüldü] caddy sorunu

Başlatan shigej38, 30 Temmuz 2019 - 14:28:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shigej38

Sevgili @Empat  öncelikle konuyu yanlış yere açmış isem özür dilerim.

arkadaşlar laptopumu caddy ile ilave hdd ekledim çalışmasında herhangi bir sorun sıkıntı yok ancak bilgisayar her kapanıp açıldığında hdd'nin bölümlerinin yolları değişiyor bazen sdb1-2-3 şeklinde oluyor bazende karışık harf ve rakamları içericek şekilde isim alıyor bunu sabitlemek mümkün mü?

lnxdev

Merhaba diskin uuid'sini fstab dosyasına yazarsanız istediğiniz yola diskinizi bağlaya bilirsiniz. fstab dosyasına uuid ekeleme işlemini daha önce yazmıştım şu konuyu inceleyin.

shigej38

[mention=648184]@lnxdev[/mention]

Teşekkür ederim.

Empat

Alıntı YapSevgili @Empat  öncelikle konuyu yanlış yere açmış isem özür dilerim.
Merhaba.

Nazikliğiniz ve sorununuz çözüldüğünde, çözüldü işaretleyerek forum yetkililerinin yükünü azalttığınız ve forum düzenine katkı sağladığınız için teşekkürler.

Bilgilendirme: Nasıl Anlatımları kategorisinde, sadece x sorununun nasıl çözüleceği, x yazılımının nasıl yükleneceği veya konfigüre edileceği ile ilgili içerikler paylaşılmaktadır.

Konuyu, Ubuntu Türkiye Forum > Yazılım > Genel bölümüne taşıdım ve konuyu [Çözüldü] olarak işaretlendiğiniz için kilitliyorum.

Başka bir sorunun yanıtını bulamazsanız ya da bir sorunla karşılaşırsanız, yeni bir konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!