Grub menüsünde windows yok

Başlatan Emircan.354, 20 Haziran 2019 - 00:40:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emircan.354

Arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim yanlış konu altında açtıysam affola. Ubuntu da degil kali linux yukledim windows'un yanina ama şimdi windowsa giremiyorum. Pcyi açtığımda Linux secenegi var Windows secenegi yok. Linuxu kurarken boş alan ayırmıştım. Biosa da giremiyorum lenovo z570 kullanıyorum

Empat

Merhaba.

Lütfen iletinizde, konu içeriğiyle alakasız kalıplar (yardım, acil yardım, yalvarırım vb.) kullanmamaya özen gösterin.

Konudaki ileti içeriğinizi düzenledim.

Kali Linux dağıtımı, pentesterler için oluşturulmuş, pentesting işlemleri hariç diğer kullanımlar için uygun olmayan bir dağıtımdır.

Bu yüzden size, Ubuntu, Manjaro, Linux Mint, Debian gibi bir dağıtım kullanmanızı öneriyoruz.

Pentesting ile ilgilenenler, pentesterler ve siber güvenlik öğrencileri hariç, Kali Linux dağıtımı ve hacking araçları kullananlara destek vermiyoruz.

Bu kişilere ise, destek vermeden önce, kişinin ünvanını/konumunu doğruluyoruz.

Pentesting işlemleri için özel olarak üretilmemiş başka bir dağıtım kullandığınız taktirde, forumumuzdan destek alabilirsiniz.

İyi forumlar.
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!

Emircan.354

Yardımcı olsanız ne olacak ki bilmeden yükledim. lütfen yardım edin

Empat

[mention=647163]@Emircan.354[/mention]
Alıntı YapYardımcı olsanız ne olacak ki
Kali Linux script kiddie olarak tanımlanan bireyler tarafından sıklıkla art niyetli eylem denemeleri için kullanılıyor.

Bu yüzden Kali Linux ile ilgili konulara, bir ünvanı olmayan (ilgili bölümde öğrenci veya çalışan) üyelere destek vermiyoruz.

Konu, hacking ile bağlantısı olan ve sadece pentest işlemlerine uygun bir dağıtım üzerine olduğu için konuyu kilitliyorum.

Pentesting işlemleri için özel olarak üretilmemiş başka bir dağıtım kullandığınız taktirde, forumumuzdan destek alabilirsiniz.
Everything for me is just Peace - Love - Coding. Also, as they say: I am a programmer, I have no life!