başlat menüsü sorunu yardım lütfen

Başlatan buzzard, 08 Ocak 2018 - 21:23:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

buzzard

Arkadaşlar başlat menüsü üzerine mause ile gelince ekranda titreme meydana geliyor bütün pencereler kapanıp acılıyor ilginc bir durum videosunu ekleyemedim  yardımcı olacak arkadaşa youtebe linkini gönderebilirim. teşekkürler

.py

buzzard

buri

Güncellemelerden sonra mı oldu? Benzer bir durum benim de başıma geldi. Yeniden kurulum yapıp, güncelleme yapmadan kullanıyorum şu an. Sadece Firefox'u güncelledim o kadar.

https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=58224.0

buzzard

evet güncelleme sonrası geldi sonradan sistem ve firefox güncelemesi geldi sorun kalıcı gibi  gözüküyor windowsa gecirecek gibi

buri

Ben Linux'u öğrenmek, komutları tanımak, kabuk programlama hakkında fikir edinmek için Ubuntu yüklemiştim. Bu yüzden sıfırdan kurup, güncelleme yapmadan kullanmaya devam ediyorum.
Sen de Ubuntu'yu yeniden kurup, güncelleme yapmadan kullanabilirsin.

decent

Hangi Ubuntu sürümü üzerinde sorun yaşadığını yazarsan, fikir yürütmek için elimizde en azından bir veri olur.

Bu konudaki ilk tavsiyem UBUNTU 16.04 sürümü kullanmak, ikincisi de tercihe göre LUBUNTU 16.04 veya XUBUNTU 16.04..

buzzard

sistem yedeğim geri aldım fakat sorun devam etmekteydi 16.04.3 LTS deskop en son sürümünü indirdim kurdum  güncelleme yaptım aynı hatayı verdi  iç verisel bir hata oluştu diyor sistem güncellemesi yazılım güncellemesi yada firefox vs. hangi güncellemeyi yapsan aynı hata ile karışlaştım başlat menüse tıklatmıyor pencereler kapanıp kapanıp acılıyor sıkıntı yani  sonunda eski sürümünü kurdum güncelleme yapmadım.