D: sürücü boyutunu düzenlerken bozuldu

Başlatan brhmgnd, 24 Aralık 2017 - 12:33:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brhmgnd

Merhaba arkadaşlar. ubuntu 16.04 sürümdeyim. gparted ile disk bölümlerini incelerken d sürücüme ait bölünmemiş 20 gb alanım olduğunu farkettim. boş boş durmasın diye d'ye eklemek için gerekli ayarlamaları yapıp işlemleri başlat tikine bastım. 5 - 6 saatlik işlem saatini görünce cancel deyip kapattım. kapatmaz olaydım. d sürücüm ne ubuntu da ne windows'da açılmıyor. içinde özel dosyalarım vardı. recoverlerle uğraşmak istemiyorum. bunun çözümü için yapabileceğim bir şeyler var mı? d sürücüsünün olduğu gibi geri getirebilir miyim? 20 gb için koca d'yi mahvettim. acil yardımlarınızı rica ediyorum.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 24 Aralık 2017 - 18:31:13

yok mu fikri olan arkadaşlar? partition find and mount ile taradım bölümü bulamadı, yapılabilecek bir şey yok mudur?

Elessar

USE="peace justice" emerge --newuse --update --deep world

brhmgnd

veri kurtarmaktan ziyade d sürücümü yeniden olduğu gibi getirmenin bir yolunu arıyorum hocam. verdiğiniz linki eve geçtiğimde inceleyeceğim.

tufisson

Gerekilen ayarları yapmışsın ama işlemi bitirmemişsin! Disk biçimlenmeye başlamış bir sefer, iptal edilince verinin bozulması kaçınılmaz. Sonuç olarak kurtarma araçlarına bakının fakat düşüncem işe yaramayacağı yönünde.