[Çözüldü] "Yeni Ubuntu kurulumunu güvenlik için şifrele" Seçeneği HDD'ye zarar verir mi?

Başlatan Eric Cartman, 28 Aralık 2017 - 21:15:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Eric Cartman

Selamlar ahali. Yakın bir vakitte bende Ubuntu kabilesine katılacağım. Uzun bir süredir yaptığım "Ubuntu nedir, yenilir mi?" araştırması sırasında Ubuntu kurulum adımlarından biri olan "Yeni Ubuntu kurulumunu güvenlik için şifrele" seçeneğinin HDD'ye zarar verdiği yönünde duyumlar aldım. Ancak sebebini iddiayı yapan arkadaştan duyamayınca burada aldım soluğu. Böyle bir şey gerçekten mümkün mü?

[eklenti yönetici tarafından silindi]
Screw you guys, I'm goin home!

hwpplayer1

Alıntı yapılan: Eric Cartman - 28 Aralık 2017 - 21:15:26
Selamlar ahali. Yakın bir vakitte bende Ubuntu kabilesine katılacağım. Uzun bir süredir yaptığım "Ubuntu nedir, yenilir mi?" araştırması sırasında Ubuntu kurulum adımlarından biri olan "Yeni Ubuntu kurulumunu güvenlik için şifrele" seçeneğinin HDD'ye zarar verirdiği yönünde duyumlar aldım. Ancak sebebini iddiayı yapan arkadaştan duyamayınca burada aldım soluğu. Böyle bir şey gerçekten mümkün mü?

Genel olarak encryption zarar verir mi diye düşünmenizde fayda var Windows'ta da encrytption yapabilirsiniz Mac OS'ta da BSD'de HP-UX'ta da Encryption nedir diye araştırmanızda fayda var 
özgür yazılım , özgür donanım , özgür toplum

Eric Cartman

[mention=635058]@hwpplayer1[/mention] Teşekkür ederim. Bu arada encryption HDD performansına olumsuz yönde etki ediyormuş. 
Screw you guys, I'm goin home!