LinuxMCE üzerinde SkyStar Driver Kullanımı

Başlatan astronur, 05 Ocak 2009 - 13:15:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

astronur

merhabalar,
linuxmce (linux media center edition) inceliyorum bugünlerde. Film izleme, mp3 dinleme v.b. işlemlerde sorunum yok ancak TV izlemeyle ilgili sıkıntım var. linuxmce TV için  MythTV yi kullanıyor ancak MythTV yi açınca "Bu işlem zaten kullanılıyor, önce kayıtlı işlemleri durdurun" benzeri bi uyarı veriyor. Sanırım benim Skystar tv kartımı tanımadı :( bu forumdaki bazı konuları akşam deneyeceğim eve gidince. Bunların dışında linuxmce hakkında bilgisi olan var mı acaba?

teşekkürler..

astronur

Alıntı yapılan: astronur - 05 Ocak 2009 - 13:15:46
merhabalar,
linuxmce (linux media center edition) inceliyorum bugünlerde. Film izleme, mp3 dinleme v.b. işlemlerde sorunum yok ancak TV izlemeyle ilgili sıkıntım var. linuxmce TV için  MythTV yi kullanıyor ancak MythTV yi açınca "Bu işlem zaten kullanılıyor, önce kayıtlı işlemleri durdurun" benzeri bi uyarı veriyor. Sanırım benim Skystar tv kartımı tanımadı :( bu forumdaki bazı konuları akşam deneyeceğim eve gidince. Bunların dışında linuxmce hakkında bilgisi olan var mı acaba?

teşekkürler..

eve gidince bu forumdan öğrendiğim kadarıyla "lsmod" komutunun çıktısına baktım. sky2 adında bir modül gözüküyor. bu linuxmce tv kartımı tanımış anlamına mı geliyor?

heartsmagic

En azından modülü yüklemiş görünüyor. MythTV haricinde kaffeine gibi bir program varsa onunla da kontrol edebilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

astronur

Alıntı yapılan: heartsmagic - 14 Ocak 2009 - 12:23:53
En azından modülü yüklemiş görünüyor. MythTV haricinde kaffeine gibi bir program varsa onunla da kontrol edebilirsin.

Bu akşam da onu denerim. Yaw linuxmce yi kullanan kimse yok mu çok merak ediyorum....