Ubuntu + Cinnamon hangi ikonları kurmalıyım ?

Başlatan ramos11, 28 Mart 2017 - 08:00:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ramos11

Merhaba arkadaşlar...

Ubuntu üzerine Cinnamon masaüstü kurdum çokta güzel oldu hızlı rahat bir masaüstü. Fakat ikonları gnome varsayılan ikonları. İkon kuracağım ama Ubuntuya uygun mu yoksa Cinnamon'a uygun bir ikon seti seçmem gerekiyor anlamadım. Sistem kararsız çalışmaması için sorayım dedim. Yardımıcı olursanız sevinirim.

Kaleihan

Sistem kararlılığını etkileyecek bir konu değil. Hoşunuza gideni seçin.

alicilin

<Developer/>

ramos11

Cinnamon u açınca içsel bir hatayla karşılaştı diyor ve güç yönetimi açılmıyor. Ubuntu masaüstünu açınca güç yönetimi açılıyor. Neden böyle ?

alicilin

Ben pek bilgili değilim bu konuda. Eğer cinnamonu sevdiyseniz linux mint kullanabilirsiniz. Ubuntu tabanlıdır ve cinnamon masaüstü seçeneği vardır.
<Developer/>

ramos11

Suan indiriyorum Linux Mint 18.1 Cinnamon. Flash belleğe yazdirabilirsem kurucam. Kaç kere denediysem floppy disk oluyor harddisk ile değiştiremiyorum flash belleği. Yada hatalı yazıyor disk olusturucu.  Umarım bu kez sorunsuz yazdirabilirim.

alicilin

Eğer uefi modunda kurulum yapıyorsanız ve grub ile ilgili hata verirse tekrar kurulum yapın ama bu defa bilgisayarın internetini kapatın öyle kurun. Başıma geldi çünkü
<Developer/>

ramos11

Linux Mint Cinnamon kurdum şuan sürücülerden nvidia ve intel microcode u kurdum yeniden başlattım ve cinnamon sadece çöktü yine çıktı bu hata. Nasıl kurtulacağız bundan. Nvidia prime i seçemiyorum görünmüyor. Ne yapmam gerekiyor ?

alicilin

Bunun için yeni bir konu açın bence.  Burdan yardım geleceğini sanmıyorum
<Developer/>