popcorn time lütfen bekleyin de takılma

Başlatan Inferno, 02 Şubat 2017 - 14:26:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Inferno

Merhabalar. Popcorn time programını indirdim, İlk olarak programı açınca libudev paketi eksik hatası veriyordu ve açılmıyordu. Paketi yükledim, Şimdi de "lütfen bekleyin" kısmında kalıyor...
Programın terminal çıktısı:
[tugberkcaliskan@tugberk-pc ~]$ '/home/tugberkcaliskan/Downloads/popcorn/Popcorn-Time/Popcorn-Time'
[5444:0202/142503:INFO:gpu_info_collector_x11.cc(80)] NVCtrl extension does not exist.
[5444:0202/142504:INFO:CONSOLE(19)] ""Testing if we should check for update..." true", source: app://host/js/updater.js (19)
ATTENTION: default value of option force_s3tc_enable overridden by environment.
[5444:0202/142505:INFO:CONSOLE(0)] "event.returnValue is deprecated. Please use the standard event.preventDefault() instead.", source:  (0)
[5444:0202/142505:INFO:CONSOLE(37)] "Uncaught ReferenceError: data is not defined", source: app://host/js/frontend/scrapers/yts.js (37)

Kod bu şekilde bitmiyor, yani hala çalışıyor ama programda kıpırtı yok.

illedelinux

Bence hatalı veya eksik kurulmuştur, alttaki adresten yararlanabilirsin.
  https://linuxconfig.org/how-to-install-popcorn-time-movie-player-on-ubuntu-16-04-xenial-xerus-linux

Ancak benim önerim aynı işi daha pratik yapan VLC kullanmandan yana...
GNU/Linux kullanmıyorum, onu yaşıyorum...

Inferno

Program portable olarak çalışıyor zaten. Kurulumu yanlış yapmam gibi bir şey olamaz. Bir de VLC video oynatma programı değil mi? Popcorn time ise film ve dizileri torrent ile stream etme programı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

illedelinux

Sen "Paketi yükledim" dediğin için öyle demiştim...

VLC de canlı olarak TV yayınlarını izleyebiliyor Radyo yayınlarını dinleyebiliyorsun, eğer amacın bunları yapmaksa alttaki bağlantıdan kodları kopyala, bir not defterine yapıştır ve herhangi bir isim yaz sonuna da .m3u ekle, örnek  Inferno.m3u şeklinde, daha sonra o dosyaya tıklayıp VLC de izleyebilirsin.
https://radyodelisi.blogspot.com/ 
GNU/Linux kullanmıyorum, onu yaşıyorum...

Inferno

Yok tam olarak onu yapmıyor program. Arayüzünden göstereyim:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ata1

Açarken seçenek sunuyor vlc ile aç de hatırladığım kadar kendi playeri sorunlu.