[Çözüldü] Alt tuşuna basınca "komut gir" çıkıyor. Bunu değiştirebilir miyim?

Başlatan ogunozturk, 23 Aralık 2016 - 23:46:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ogunozturk

Online oyun oynuyorum. ALT tuşuna basmak gerekiyor arada, bastığım zaman ise oyun küçülüp ekrana "komutunuzu yazın"  Bunu nasıl değiştirebilirim?

ata1

kısayolları değişin  :)) kendim xfce kullandığımdan farklılık gösterecektir. O nedenle unity için kısayol değişimi diye formda araman daha iyi olur.

ogunozturk

Kısayollara baktım da, ALT tuşuna tek basmakla ilgili hiç bir şey yok ki. diğer kısayollar görünüyor ve değişiyor, kapatılıyor falan ama ALT tuşuna tek sefer basmak ya da "komut gir" kısmını açmakla ilgili bir şey yok. Forumda da bakındım bulamadım bir şey :/

ata1

(ara) diye geçer genelde kısayollar da bu şekilde bakarmısın. Ayrıca tek başına olmamalı ALT+ konbinasyon olmalı  ilginç

ogunozturk

Alıntı yapılan: ata1 - 24 Aralık 2016 - 00:41:42
(ara) diye geçer genelde kısayollar da bu şekilde bakarmısın. Ayrıca tek başına olmamalı ALT+ konbinasyon olmalı  ilginç
Arama diye bir şey vardı onu kapatmıştım olmamıştır bir de akıllı seçke kısayolunu da. Hangisinden oldu bilmiyorum ama kapandı şu an teşekkür ederim^^
Ayrıca atanmış olan tuşta ALT+ L görünüyordu ama tek sefer alt a basınca açılıyordu. Sorun çözüldü ama teşekkürler. İyi geceler dilerim

ata1

Rica ederim hayırlı geceler. Şöyle bir uygulamamız var.
Çözülen başlıkların etiketlenmesi
https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=31789.0